Q Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Stary Topic przepadł :cry: Dopuki się nie znajdzie będzie pisać tutaj Wycisnołem na AN7 FSB 247 (!!) a Wy mówiliscie ze AN7 się nie kręci dobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mógłbyś podać linka do tego biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriia Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Hmm jescze pare dni temu mialem dylemat miedzy an-7 a nf-7s rev.2.0 No i mam pytanko jak bym nie probowal podkrecic proca czy w uguru czy w biosie on Fly konczy sie zwieha jakies pomysly ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Hmm jescze pare dni temu mialem dylemat miedzy an-7 a nf-7s rev.2.0 No i mam pytanko jak bym nie probowal podkrecic proca czy w uguru czy w biosie on Fly konczy sie zwieha jakies pomysly ?:) 1208036[/snapback] nie uzywaj FLY - uGuru to syf w tej płycie - zbedna rzecz. Podkrecaj ->SAVE&EXIT i jedziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja i tak jestem rekordzista bo mialem na an7 stabilne fsb 250 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A ja mam screen z 5 sekundowego stabilnego 491 mhz :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja i tak jestem rekordzista bo mialem na an7 stabilne fsb 250 :) 1208212[/snapback] a co się z Twoim sprzętem stało? na tym AN7 ładne FSB wyciskałes z tego co pamietam biosy do AN7: 1t 2t na własną odpowiedzialnośc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Testowalem ostatnio plyte kumpla. Nie szla stabilnie niezaleznie od biosow 238Mhz na moich BH6. Oraz ma 2x512Mb goodramow co szly na DFI 233 2.5 3 3 11 1T na AN7 niestety powyzej 225 pojawiaja sie problemy. uGURU dla ktorego kupil ta plyte to kompletny niewypał. Teraz daje sobie rade 8rdavcore. Niewiedziec czemu widzac te plyty mam sentyment od NF7s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...