luks__pl Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Luks - a ten Sudafed? z receptą czy bez ?? ;-) coś mnie boli gardło chyba muszę jutro tusipka,,, :blink: 1210382[/snapback] Tak samo jak tusi kupisz bez recepty. Chyba, że poprosisz o :lol: 10 opakowań, to wtedy już zależy od aptekarki. Sudafed z tego co pamiętam jest na katar B) ale nikt go do tego celu nie używa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 :lol: graham widze, że jak poczytałeś trochę to odpuściłeś sobie stymulanty. Pytanie do wszystkich B) tusi fanów, w jakich zazwyczaj proporcjach bierzecie tusi i kofeine :?: Może ktoś odnalazłe :D idealne proporcje, które trzymają wystarczająco dłygo aby przeżyć cały dzień ale również na wieczór da się zasnąć. sorry za post pod postem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jutro o 14-15 potestuje proporcje tutsi ;] zakupiłem dzisiaj kratkę produkcji herbapolu i kosztuje toto 4,8zł za 20 szt.. ;] przedmiot na jutro to (drumms! (...) ) ekonomia, bede mial czas do wieczora na wkucie całego semestru ;] jak zwykle sobie poradze hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 tys kupil tussipect, czy tussidex?? :> bo jezeli to drugie to milego spotkania z dekstrometorfanem :> (przy 450 mg totalne zacpanie(wystepuja halucynacje) -POLECAM!! :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jutro o 14-15 potestuje proporcje tutsi ;] zakupiłem dzisiaj kratkę produkcji herbapolu i kosztuje toto 4,8zł za 20 szt.. ;] przedmiot na jutro to (drumms! (...) ) ekonomia, bede mial czas do wieczora na wkucie całego semestru ;] jak zwykle sobie poradze hehe :lol: 1211919[/snapback] Też dzisiaj kupiłem te same z Herbapolu. 20 tabsów na kratce, takie :) pomarańczowe. Wyglądają smakowicie :lol: Może bedzie łatwiej wchodziło niż syrop, bo syrop ma :mad: okropnie zamulający smak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Tutaj tutsi ;) tabletsy też nie dobre,, moja bejbe dzisiaj kaszlała no to jj dałem jednego ;] reakcja nie-pozytywna :P to sie ssie czy połyka ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 1212123[/snapback] :lol: Na kaszel jest syrop, te tabletki są na oskrzela. To :mur: pisze przecież na opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 EEE O_O fak ;-] aż mnie coś zagniotło ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 jestem ciekaw jak branie takiej ilosci chemi dziala na zoładek, watrobe i nerki.... na "glowe" moze i cos pomoze, ale oplaca sie tak truc reszte organizmu ?..... zawsze jest "cos za cos" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 RS ja mam wątrobe zdrową na siódemke :) 7 Poza tym zakupiłem Tutsy dzisiaj po szkole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ja o 12 zjadlem 14 sztuk i jak do tad nic nie czuje , zadnych efektow........ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ja powiem, jutro bo w czwartek mam zdawke z biologii. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Pol godziny temu znjadlem 16-tego i nadal nic :| . Chyba ze mna cos nie tak :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 rano zjadłem 3 i po 3 hmm mam umysł otwarty ;-) zaraz dobitka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Pol godziny temu znjadlem 16-tego i nadal nic :| . Chyba ze mna cos nie tak :| . 1212816[/snapback] a walnales wacpan kawe? po 2 to wchodzi z godzinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Walnalem kaweczke , z godzinke temu :] Czuje tylko jak serce mi wali , nic po za tym .... . Tragedia jak dla mnie :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 rano zjadłem 3 i po 3 hmm mam umysł otwarty ;-) zaraz dobitka 1212827[/snapback] 3 to trochę mało ja dziś np. wziąłem B) 13 i do tego 0,5 coli. Taka ilość mnie trzepie już maksymalnie. Normalnie 6-7 + kofeina starcza aby przetrwać pierwsze 5-7 lekcji w szkole, bo na 8 lekcji to już jest zejście :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 3 to trochę mało ja dziś np. wziąłem B) 13 i do tego 0,5 coli. Taka ilość mnie trzepie już maksymalnie. Normalnie 6-7 + kofeina starcza aby przetrwać pierwsze 5-7 lekcji w szkole, bo na 8 lekcji to już jest zejście :mur: 1212868[/snapback] Qrde to ze mna jest cos nie tak , zjadlem 16 dropsikow Tussipectu , wypilem kaweczke i nic , normalnie nic :| . Czytalem, ze ludzie maja jakies dreszcze , innych boli glowa i wypada serce , a u mnie nic , troche mnie ucho swedzi , ale to chyba nie to :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 hmm praktyka uczy ze niektóre specyfiki to mają do siebie że potrafią długo trzymać w niepewności,, a potem bum ;) mogli byśmy tu wymieniać takie doświadczenia gdyby nie ... regulamin ;-) btw - dobiłem 9cioma, kawa się produkuje, czeka mnie 50str skryptu z ekonomii której nie umiem wcale,,, jutro o 11:30 chce dostać 4,5/5 które zwolni mnie z egz :) ...po trzech naczczo + kawka - czuć różnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Walnalem kaweczke , z godzinke temu :] Czuje tylko jak serce mi wali , nic po za tym .... . Tragedia jak dla mnie :| . 1212864[/snapback] Po 16 to powinno tobą dosłownie rzucać :mrgreen: Nie czujesz delikatnego mrowienia na głowie, nie rozmawia Ci się łatwiej, główka szybciej nie pracuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Po 16 to powinno tobą dosłownie rzucać :mrgreen: Nie czujesz delikatnego mrowienia na głowie, nie rozmawia Ci się łatwiej, główka szybciej nie pracuje ? 1212890[/snapback] Bardzo leciutko czuje mrowienie na glowie , ale to jest takie male mrowienie , ze nie wiem czy sobie go nie wymyslilem . Glowa pracuje na tych samych obrotach ... :] eh dziwne to wszystko .... . Chyba jednak wole normalne dropsy , albo polowke fety(za 10) , przynajmniej mam jakies efekty :| , a tak to nawet to 5zl , to jakbym wywalil w bloto :D . Serio nic nie czuje ... . Update 17:13 Nadal nic !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 poszła dyszka. i 2 kawa leci ;) UPDATE : 18:33 Kawy były mocne ;D Zazwyczaj pije z 2 łyzeczek na mała filizanke teraz 5 ;) Niezle robia ;) Jest ok ;D juz polowe mapy politycznej afryki znam ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 poszła dyszka. i 2 kawa leci ;) 1213014[/snapback] Jak wejdzie to zdaj raport :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 To nie powinno iść do działu o podkręcaniu? :lol: hehe Jutro mam mature próbną - szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem ten temat :? Ale cóż - nic straconego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 szczerze mowiac moim najwiekszym wrogiem jest lenistwo : PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 łooo taaak,,, nie ma na to jakiś sprawdzonych sposobów poza bacikiem i marchewką ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 luks widze ze troche wiesz o tym ;] nie orietujesz sie czy to (kofeina+tusi) mi serca nie rozwali? bo moje spoczynkowe tetno zwykle wynosi ok 90 :/ (cisnienie w normie) @forest silna wola? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 luks widze ze troche wiesz o tym ;] nie orietujesz sie czy to (kofeina+tusi) mi serca nie rozwali? bo moje spoczynkowe tetno zwykle wynosi ok 90 :/ (cisnienie w normie) @forest silna wola? ;] 1213167[/snapback] Każdy jest inny więc ja nie mogę tego określić. Mi serce nawala jak szalone ale jak do tej pory nie pękło. Sądzę, że większą wiedze w tej dziedzinie odemnie ma bruce więc musiał byś się go o to zapytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ja na codzien mam dosc spore nadcisnienie i jeszcze zyje :| . P.s. Czuje (bardzo)lekkie mrowienie , w roznych miejscach . Moze przez 10 sekund czulem sie inaczej , teraz jestem wqurwiony i najchetniej bym komus dojebal ... . Wrzucic jeszcze 4 , ktore mi zostaly ? UPDATE A macie jakies zlote rady na obnizenie cisnienia ? Bo czasami , wkreca sie taka krzywa jazda , ze sie zaraz wykituje itp. :] Wtedy trzeba sie jakos ratowac , bo karetke nie zawsze mozna wezwac :| omg :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ja na codzien mam dosc spore nadcisnienie i jeszcze zyje :| . P.s. Czuje (bardzo)lekkie mrowienie , w roznych miejscach . Moze przez 10 sekund czulem sie inaczej , teraz jestem wqurwiony i najchetniej bym komus dojebal ... . Wrzucic jeszcze 4 , ktore mi zostaly ? 1213189[/snapback] :) Z www.hyperreal.info "Niestety, ale na szczęście dla niektórych nie jest on rozkładana przez MAO - monoaminooksydazę, a wręcz blokuje ten enzym. Co ciekawe ten sam enzym powoduję rozkład noradrenaliny, a więc chłopie możesz po zdenerwowaniu, być po prostu trochę dłużej pobudzony do walki ( kiedyś mój kumpel wracał wieczorkiem z apteki i walnął sobie 10-15 tabl. Tussipca, wyskoczyło do niego kilku gości, ale skończyło się na obelgach, kumpel nie jest agresywny, więc "odszedł" z miejsca zdarzenia, lecz po chwili wrócił i rozwalił tych 3 gości. Mówił mi później, że rozsadzała go złość i energia, acha! efedryna podnosi zdolność motoryczną mięśni od 5-10%. " cd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...