Piotrekk5 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 zamowilem 30 x86 i 3x64 bit :) --- A na co ci aż tyle ?? 30 ?? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonid Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 W pewnym dużym mieście sprzedają lekko przechodzone gazety na ulicach za ułamek ceny okładkowej. Mnie się kiedyś udało kupić Linux+ z Knopixem za 3 zł. Taniej to chyba można dostać w prezencie, bo nawet nagranie kosztuje drożej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 W pewnym dużym mieście sprzedają lekko przechodzone gazety na ulicach za ułamek ceny okładkowej. Mnie się kiedyś udało kupić Linux+ z Knopixem za 3 zł. Taniej to chyba można dostać w prezencie, bo nawet nagranie kosztuje drożej. 1337803[/snapback] no zgadzam się. JA tak kiedyś kupiłem 6 nr KŚ za 13 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Podobno te płytki Ubuntu rewelacyjnie sprawdzaja sie jako podkłądki pod piwo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 hehe usmialem sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Doszło Ubuntu ;) LiveCD próbowałem tylko ;) Z początku wykryl mi moją rivke jako Radeona ;) Pozneij bylo ok nawet ;) Ogólnie to taki sobie, no może troche klikany... Ale jakichś szczególnych zastrzeżeń nie mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja dostalem paczku z Ubuntu. Jestem mile zaskoczony choc wzcesniej te same CDKI juz zassalem. Eleganckie pudeleczka, ladnie wytloczone CD'ki. To jest wg mnie dobra akcja propagandowa. I choc mnie osobiscie ten system nie przypadl do gusty, to jestem zaskoczony pelnym profesjonalizmem rozprowazania dystrubucji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja to jeszcze czekam na moje Ubuntu.Juz jakis czas temu zamówiłem i czekam ale pewnie nidługo dojdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) pod tym linkiem mozesz ściągnąć Auroxa,Freebsd,Mandrake`a,Debiana,Knoppix`a,Slackware,Gentoo Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Rezker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...