karwer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam wszystkich mam maly problem mianowicie nie niewiem jak zrobic zeby zainstalowac windowsa 2000 pro gdy na dysku mam windowsa xp a plyta 2k nie jest botowalna. Niebylo by problemu gdybym mial stacje dyskietek ale niemam takowej i nie moge zrobic dyskietek startowych. Proszę o jak najszybszą pomoc z gory dzieki Pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie mozna zainstalowac 2000 na XP, za to bez problemu można zainstalowac 2000 na partycji obok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie mozna zainstalowac 2000 na XP, za to bez problemu można zainstalowac 2000 na partycji obok. 1209308[/snapback] moglbys mi powiedziec jak to zrobic bo plyta nie jest botowalna a glupi xp jak wkladam plytke pokazuje mi ze wersja windowsa na nosniku jest strasza niz na dysku zakoncz instalacje i na tym moja wiedza sie konczy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Uruchom i386/winnt32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Uruchom i386/winnt32.exe 1209327[/snapback] Trzeba jeszcze podac litere CD-ROmu. A dla DOSa to bedzie X:\i386\winnt.exe 'tak na wszelki' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...