RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 myslalem ze bedzie na pomaranczowo tak jak w projekcie ale moze tak bedzie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastboy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Fajne MODy. Też mam tą obudowę i zastanawiałem się jak można ją uatrakcyjnić i (co ważniejsze) zapewnić lepszy obieg powietrza. Jedyne co z nią dotychczas zrobiłem to wyłamanie tej zielonej pokrywki oraz dorobienie przycisku reset. Ten pomysł z wiatraczkiem jest całkiem fajny i chyba z niego skorzystam aczkolwiek nie wiem czy nie zwiekszy się hałas z kompa bo w końcu stoi on odemnie 30cm. Oby tak dalej! P.S. Zapomniałem napisać że zaje...ty mod myszki. Szkoda że mam optyczną ale może i tak coś w niej zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Hej. Jeszcze raz panel (ten Papst, tylko jako statysta...) z zalążkiem rheobusa :wink: Pod "doniczką" siatka walnięta chromem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Super to wyglada... ale nie boisz sie hałasu, bo desktop zazwyczaj lezy na biurku a to blisko Ciebie, no a masz duzy wentylator, dokoła niego siateczka, niebardzo co ma tłumic... Nawet jesli ten wentylator bedzie chodził na niskich obrotach to bedzie słyszalny hałas z wewnatrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ... nie boisz sie hałasu...masz duzy wentylator, dokoła niego siateczka, niebardzo co ma tłumic... Nawet jesli ten wentylator bedzie chodził na niskich obrotach to bedzie słyszalny hałas z wewnatrz. 1229756[/snapback] Chaaa !.. :wink: Wentylator to Crystal fan HENGYA (reg. od 0-12V). Siatka, jest tylko ozdobą (?..). Za nią, będzie pleksa (zmatowiona) ,na której będzie wentyl na gumach. Wież mi lub nie, jest naprawdę niesłyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 duze wiatraki sa zazwyczaj nieslyszalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Niebede sie rozpisywał jak dlamnie jest wypasik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 DamianOmen13 - zalezy jak sa przmocowane, w mojej zasilce nei da go dokrecic bo obudowa troche sie wykrzywila i przy wyzszych obrotach slychac stukanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Teraz rheobus ... 3 x LM317T , 3 X POT 2,2kHz itd...a , gałeczki od taty ( z radia... :wink: ) Pierwszy od lewej 0-12V na 120mm z frontu, drugi - chjakieś 4-12V na "przeinaczonego" silencera . Trzeci...proc (jak poprzednio...). Pleksa z jednej strony zmatowiona, z drugiej MONTANA Black + bezbarwny cdn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 w którym miejscu bedzie ten rheobus?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 W "zatoce" na SIDIROM...niestety, górę zdejmuje się z panelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 to cd-romu nie bedzie?? bo widze, ze tam jest tylko jedna dziura na cd-rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Oczywiście, że będzie sidirom...i rheobus. Właśnie... Edytowane 24 Stycznia 2005 przez add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 :blink: fajne, pod wrażeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Całkiem eleganckie gałeczki. Z odzysku ili kupione ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 fajkt, gałeczki nizcegosobie, ale ta siateczka, jakos mi sie nei widzi, może lepiej wygląda w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) to ja też sie wypowiem, myszka średnio, klawiatura mi się nie podoba, za to bardzo mi się podoba ten wiatrak, nóżki z takim podświetleniem już widziałem w jakimś modzie, ale ogólnie podoba mi się...czekam na dalsze postępy i foty wrzuć fote całości, jak to teraz wygląda Edytowane 25 Stycznia 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Heh ten front panel moglby stac rownie dobrze w pionie :) A tego papsta to odradzam jesli ktos chcialby to miec puszczone na stale... mam takie 2 i nadaja sie tylko do testow o/c. Ogolnie ladnie to wyglada i mi osobicie podoba sie wstepna faza projektu. Rozumiem ze chcesz ten pomarnaczowy/czerwony uzyskac za pomoca oswietlenia.... Tak jak przy malych elementach typu te krazki-nozki itp to jest osiagalne, tak ciezko bedzie to uzyskac na duzej powierzchni malowanej chromem. A imo prezentuje sie ten jadowity pomarancz bardzo ladnie tutaj Moze lepiej jednak uzyc jakies farby w tym kolorze? :) Edytowane 25 Stycznia 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wszystko pięknie, tylko jak mogles tak potraktowac biednego technics'a ? ; ] to jakis sl - p370 ? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Sześć. Takie będzie oświetlenie pod pleksą (zmatowioną). Peszel+diody 5mm, co 100mm...lubię takie subtelne oświetlenie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 jak ty tam te diody upchałeś :oops: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 hmm kupowane? bo tam nawet drucika nei widze nei mowiac juz o jaksi kabelkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 hmm kupowane? bo tam nawet drucika nei widze nei mowiac juz o jaksi kabelkach Kupowane ofkoz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 hmm a jednak sa kabelki :D ale ladnie polaczone, szkoda tylko, ze kupywane, moze sobei zrobei taki lancuszek... ale u mnie 1dioda led zwykla/uv = ok 3zl :( wiec taki lancuszek to bylby koszt 30 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Piękna robota 8) Mod z klasą, tak trzymaj:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 A ja mam pytanko - jak montujesz ta siatke (zarowno na na panelu jak i kolo wentyla)? Masz moze jakies foty z montazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) ...jak montujesz ta siatke (zarowno na na panelu jak i kolo wentyla)? Masz moze jakies foty z montazu? Hej. Jak zrobię jotpegi (już z gotowca...), to wstawię. Ok?.. Mam gdzieś, że OT ale ...GRATULUJĘ CI CHŁOPIE POTOMSTWA ( ja jestem z 04.01....) !!! POMYŚLNOŚCI DLA CIEBIE I TWOJEJ RODZINY !!! A tak ('em mówiąc... Długo się będzie za mną pałętało to ostrzeżenie?.. Edytowane 6 Lutego 2005 przez add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) 6! Wymieniłem tę chamską zielono-pseudoczerwoną diodę na pomarańczową i piknoczerwoną...wiem, wiem takie nic...a cieszy :rolleyes: Edytowane 6 Lutego 2005 przez add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 fajna ta lampka w cdromie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Gud. To teraz malowanie... - Black Montana (fajowaśna :rolleyes: ) - Chrome ...Montana (DuPiaty...schodzi z knefli...ale jak się go nie tyka) - bezbarwny_chjakiś"Perfect" ...to plastik, więc tak_sobie się malowało...kupiłem Compaq'a Deskpro. To będzie jazda !!! Oczywiście "tę" wpierw skoń"czę" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...