Gość on23warszawa Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 chcialbym nagrac sobie zakrecone powitanie na poczcie glosowej i stracilem juz kilka groszy na to gdyz oprocz mojej kwestii chcialbym tez w tle miec kawalek utworu kapeli TYPEONEGATIVE i za kazdym razem kiedy sie nagram slychac i trzaski , albo cos przerywa i szumy.nie tylko w muzyce ale tez w moim glosie.jak wiec nagrac to powitanie? czy mam sciszyc glosniki i stanac obok czy dac muzyke dosc glosno i przejsc do innego pomieszczenia? pomocy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 nie rób lipy i wyłacz poczte bo sie aby ludzie wkurzają że dzwonią i sie nie dodzwonią a zapłacą :mur: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Wg. mnie tez poczta nie jest zabardzo potrzebna "normalneno userowi" W rozumieniu jesli nie jestes jakism biznesmenem ktory ma okreslone terminy, spotkania itp. Jesli jednak bardzo potrzebujesz poczty to musisz probowac optymalnie nagrac te powitanie, sproboj z glosnikami glosno i nagrywaniem z innego pokoju... powinno zadzialac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zaśpiewaj najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...