Gość wortigern Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Mam nagryware jak w tytule i chciałbym nagrac na plytke okolo 800 mb (plytka oczywiscie 800mb) no i w programie Nero express ktorego uzywam ustawiam w opcjach overburning na 99 min i klapa, plytke wykrywa mi jako 702 mb :/, co zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nic masz nie robić. Płyte ma wykrywac jako 702/703. Przy nagrywaniu wyskoczy okienko(przynajmniej powinno) że jest za dużo danych i czy użyć overburningu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 no wlasnie jak chce nagrac to wyskakuje mi okienko, ze nosnik za maly i nie moze nagrac, moge tylko kliknac anuluj i zonk :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A ustawiłeś nagrywanie w DAO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 zezwalaj na nagrywanie overburning w trybie DAO i to mam wlanczone i tak kicha jest :/ Nie wiem co ustawić zeby bylo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...