Skocz do zawartości
Low-Power

R9700pro Albo A64+ Mobo 939 I Gf 6600non Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie,

Piszę w imieniu kolegi. Co bardziej opłaca się <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>??:

1. A64 na sock. 939 (cos kolo 500 zl) + jakaś mobo na s939 (dla niego niewazne jaka) + 6600 non GT - na ten cel gość ma około 1400 - ten konfig ma być kupiony w marcu

2 R9700 PRO za 529 zl kupić teraz na allegro w 100%spr + gwar 12 miesiecy

Pozdrawiam,

Low-Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najtanszy cpu na s939 to newcastle 3000+ i kosztuje w boxie 660 zl , plyte glowna tania mozena kupic Abita AV8 , 1400 to raczej ci nie styknie wnioskujac ze chcesz non GT 6600 na pci-e :)

1214831[/snapback]

No wlasnie tez juz do goscia od kumpla zadzownilem (bo cos tanio - za tanio) i on mowi za to 128 bit :lol: a na stronie pisze 256 bit (slepy nie jestem). Normalnie musze wszystko odwolac, a kumpel załamny bo już sie napalił. No nic 2 linijki nizej jest R9800 Se zmodowany z 8 potokami 12 mies.gwar. za 600 zl a takt to 380\600 - tym sie gosc pocieszyl. Skrece mu go troszke i juz nie bedzie mnie przeklinal :razz:

A co do 6600 to nastapila pomylka...chodzi o 6200, zreszta koles powiedzial 1400zl i taki sprzet -ja mu mowilem ze ciezko bedzie no ale jego bol-najwyzej doplaci :) ... Poza tym patrz ze ceny napewno spadna ciut :wink: . Ja juz gdzies widzialem za 580 jakis A64 na 939 tylko nie pamietam juz gdzie i jaki to byl proc...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi