ups Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Problem wyglada tak: Dzis dostałem płytke , złożyłem wszystko , włączyłem kompa ,a tu piszczy z częstotliwoscia 2sek i na ekranie monitora cisza. Mam nadzieje ze to nie agp :( Moze Wy macie jakies pomysły sugestie . z góry thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Problem wyglada tak: Dzis dostałem płytke , złożyłem wszystko , włączyłem kompa ,a tu piszczy z częstotliwoscia 2sek i na ekranie monitora cisza. Mam nadzieje ze to nie agp :( Moze Wy macie jakies pomysły sugestie . z góry thx za pomoc 1216095[/snapback] Ile wat ma Twój zasilacz i jakiej marki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ja tam obstawiam , ze masz cos niedocisniete.. .moze ram ? Albo wtyczke ATX ? Sprawdz jeszcze raz czy wszystko dobrze podpiales... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 RAM RAM Piiiii piiiiiiiii piiiiiiiiii piiiiiiiii to RAM lub Grafa niedociśnięta. A w naszym BIOSie chyba tylko RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...