RossiQ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam. Mam może banalne pytanie ale czy czujnki, który jest w płycie głównej powinien dotykać procesora czy poprostu mierzeć temperature powietrze jaki jest w otworze soketu?? Sorry ze tu umieściłem to pytanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Powinien dotykać, ja jeszcze delikatnie smaruję czujnik pastą termoprzewodzącą, żeby wskazania były bliższe prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 moze i mierzyc powietrze ,aby byl dobrze wykalibrowany i pod socketa nie wialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLimas Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 A jak umiescic czujnik gdy chce zalozyc copper shima ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A jak umiescic czujnik gdy chce zalozyc copper shima ? 1230323[/snapback] Zrobić kanalik na kabel w shimie? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...