Imperator Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Witam, na ktoryms serwisie o tym czytalem, ulepszylem w ten sposob ze wycialem cala ta pseudo kratke z tylu za wiatrakiem i wstawilem normalny gril. Sprawa prosta jak budowa cepa a efekty sa extra. Wczesniej zasilacz grzal mi kompa a teraz nie przesadze jak powiem ze go chlodzi :lol: pozdro, imperator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Witam, na ktoryms serwisie o tym czytalem, ulepszylem w ten sposob ze wycialem cala ta pseudo kratke z tylu za wiatrakiem i wstawilem normalny gril. Sprawa prosta jak budowa cepa a efekty sa extra. Wczesniej zasilacz grzal mi kompa a teraz nie przesadze jak powiem ze go chlodzi :lol: pozdro, imperator a mozesz jakis zdjecia gdzies zamiescic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 no ja mam tera porojekta żeby go schłodzić - wyciąłęm kratke zasilacz wystawię za obudowe i odwróce wentylator tak żeby wiało do zasilacza ciekawe czy da to jakieś e-fekty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ok, zrobie fotki, co do odwracania kierunku wiatraka to nie radze - bedzie sie grzalo wnetrze kompa, przynajmniej tak u mnie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ok fotka jedna, zrobilem szybko bo ognisko mam zaraz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ok, zrobie fotki, co do odwracania kierunku wiatraka to nie radze - bedzie sie grzalo wnetrze kompa, przynajmniej tak u mnie jest. On mówił o wyjęci zasilacza z kompa i dopiero odwrócić kierunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 no Ameryki to nie odkryles, u siebie w starym sasilaczy juz dawno to zrobilem w nowym nei robie bo jest na gwarancji i zreszta musze go na nia oddac do nie wyrabia z napieciem widzialem gdzies ze zdjeli z zasilacza pokrywe ta w ksztalcie powiedzmy litery U i wstawili tam siatke metalowa efekt wizualny zaje***** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 O widzie ze masz pozadny zasilacz :) co to jest??? Codegen??? Ps. ja juz spalilem jednego Condegena 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Witam, na ktoryms serwisie o tym czytalem, ulepszylem w ten sposob ze wycialem cala ta pseudo kratke z tylu za wiatrakiem i wstawilem normalny gril. Sprawa prosta jak budowa cepa a efekty sa extra. Wczesniej zasilacz grzal mi kompa a teraz nie przesadze jak powiem ze go chlodzi :lol: pozdro, imperator Mam coś podobnego (modyfikacja nie model zasilacza) większy prześwit zmniejsza tez hałas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 heh.... ja wycielem ta kratka (szumi jak wiecie) ale nie wstawialem nawet grilla zadnych oporow powietrze nie ma ,a po co w koncu ktos ma tam paluchy wsadzac ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 Eh a co tu odkrywac :) Co do zdjecia grilla to napewno mozna, ale nie w moim przypadku bo mam okolo 15 kabli bardzo blisko, wiec o nie spodzianke nie trudno :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 no ja mam tera porojekta żeby go schłodzić - wyciąłęm kratke zasilacz wystawię za obudowe i odwróce wentylator tak żeby wiało do zasilacza ciekawe czy da to jakieś e-fekty No ja takiego proketa zrealizowalem - pomysl zaczerpnalem z www.moded-kompz.prv.pl . Jezeli chodzi o efekty to napewno jest lepiej - zasilacz przeciez jest jednym ze zrodel ciepla w budzie - a teraz zrodelko wisi przy budzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 A propo chlodzenia zasilacza - moze ktos z Was probowal juz go chlodzic woda? Widzialem link do takiego projektu na www.moded-kompz.prv.pl . Zna moze ktos adres tego sajtu? Jakbym to zrobil nie mialbym ani jednego wiatraczka w skrzynce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Zna moze ktos adres tego sajtu? Jakbym to zrobil nie mialbym ani jednego wiatraczka w skrzynce http://www.digital-explosion.co.uk/public_...WaterBlock.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 http://www.digital-explosion.co.uk/public_...WaterBlock.htmlthx....o to mi chodzilo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Imperator ja tez tak zrobiłem równiez dodatkowy wentyl co mam w obudowie tez jest podobnie zamontowany. lepsza wymian apowietrza i chyba troszke ciszej. PS: jaki wybin w 3dmarku? ja mam rive i tak z ciekawosci pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 O widzie ze masz pozadny zasilacz :) co to jest??? Codegen??? Ps. ja juz spalilem jednego Condegena 300W Tristan .... a na twoim zestawiku ile masz 3dMarkow ???, tak z ciekawosci pytam ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...