esor Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Wynalazłem z szuflady bloczek na procka i pomyślałem żeby go na geforca założyć. Tylko on jest za duży i zawadza o takie małe gówienko obok gpu. Wie ktoś czy dobrze by to chłodziło gdybym na gpu założył najpierw coldplate a na niego przykleił blok klejem termoprzewodzącym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Wynalazłem z szuflady bloczek na procka i pomyślałem żeby go na geforca założyć. Tylko on jest za duży i zawadza o takie małe gówienko obok gpu. Wie ktoś czy dobrze by to chłodziło gdybym na gpu założył najpierw coldplate a na niego przykleił blok klejem termoprzewodzącym ? 1219222[/snapback] Jaki bloczek i jaka grafa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ja nie rozumiem ludzi którzy pytają o cos o czym my śmiertelni nie maja pojęcia. Pokaże że ten bloczek chociażby lub opisz i pochwal sie karta swą bo z nas wróżki żadne. Sory jesli kogoś uraziłem czy cus, ale miało to byc w tonie żatobliwym, a zreszta właśnie wróciłem ze 100-dniówki i trzeźwieje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Jaki GeForce, jaki blok no i... co tam robi gowienko :blink: Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Wynalazłem z szuflady bloczek na procka i pomyślałem żeby go na geforca założyć. Tylko on jest za duży i zawadza o takie małe gówienko obok gpu. Wie ktoś czy dobrze by to chłodziło gdybym na gpu założył najpierw coldplate a na niego przykleił blok klejem termoprzewodzącym ? 1219222[/snapback] Napewno pare stopni miałbyś więcej, ale ogólnie nie powinno być zle. Pamiętaj, żeby przesmarować coldplate od strony bloku wodnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Jezeli przeszkadza np kondensator, to zazwyczaj bez problemu mozna go przelutowac na druga strone karty. Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Grafa to gf3 ti200, a to gówienko to nie jest kondensator. Bloczek kiedys mi procka chłodził XP1700+ @2400+ to powinien dać rade sobie z kartą. V-moda chce robić na karcie i tak myśle czy zakładać to wc, bo teraz mam zalmana zm80c-hp. Dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...