Gość on23warszawa Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 przed chwila skonczylem ogladac na TVP2 dosc smutny film 3 przyjaciol pojechalo do malezji palili tam haszysz dwoch z nich wraca , 3ci zostaje ten 3ci zostaje zlapany za posiadanie haszyszu i skazany na kare smierci nagle przed tymi dwoma ktorzy wrocili do NY zostaje postawiony dylemat czy wrocic do Malezji do wiezienia na 3 lata kazdy ale wtedy uratuja przyjaciela czy zostac w domu i do konca zycia trwac z poczuciem winy czy wrocilibyscie? ja chyba balbym sie i nie wrocil?! dolujacy film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) szczerze ? ja nie mam takich problemow :D ale mysle zebym nie wrocil on palil to jego problem :) Edytowane 15 Stycznia 2005 przez ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jak sie dal zlapac to sorry ;] ps. nie wiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 OMG Ares - nie chcialbym miec takiego kumpla jak ty . A co do pytania , to chyba naturalne ,ze jesli mialbym w ten sposob uratowac zycie swojemu koledze , to bym sie poswiecil i przesiedzial te 3 lata ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 no wiem teraz wszyscy beda pisac jacy to oni nie sa dobrzy i jak oni by to wrocili i siedzieli w wiezeniu 5000km od domu nawet nie wiedziac czy jeszcze kiedys stamtad wyjda jakto na malezji, kubie, filipnach bywa wiec nie udajcie badzcie chociaz szczerzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Taki chu** Jak tak by bylo naprawde to za swojego kolege (powtarzam za kolege nie jakiegos znajomego ktorego znam od kilku dni) ktory mial by dostac dozywocie poszedl bym na 3 lata.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ja tez bym odsiedzial te 3 lata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W filmie oni wrocili a tego 3go i tak powiesili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Paląc haszysz naruszyli prawo. Na pewno o tym wiedzieli, a jednak postanowili palić. Na własne życzenie. Ja bym nie wrócił. A dlaczego? Bo nie palę haszyszu i w takiej sytuacji się nie znajdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Albo zabili by cala trojke... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jezeli bylby to moj najlpeszy przyjaciel/przyjaciolka to bym wrocil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W filmie oni wrocili a tego 3go i tak powiesili... 1219843[/snapback] niestety Pani dziennikarz wszystko zniszczyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 przed chwila skonczylem ogladac na TVP2 dosc smutny film 3 przyjaciol pojechalo do malezji palili tam haszysz dwoch z nich wraca , 3ci zostaje ten 3ci zostaje zlapany za posiadanie haszyszu i skazany na kare smierci nagle przed tymi dwoma ktorzy wrocili do NY zostaje postawiony dylemat czy wrocic do Malezji do wiezienia na 3 lata kazdy ale wtedy uratuja przyjaciela czy zostac w domu i do konca zycia trwac z poczuciem winy czy wrocilibyscie? ja chyba balbym sie i nie wrocil?! dolujacy film 1219728[/snapback] :blink: Coś ty brał ??? :kijem: :ploom: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...