Uzurpator Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Przede mną leży 350 zyla. Ubzdurałem sobie, że nabędę drogą kupna (za tę kaskę :D) athlona xp 1700+. jedyny problem polega na tym...., że go nie potrzebuję :D. Do divixowania i siedzenia w sieci starcza mi mój sprzęcik, ale mam potrzebę dołożenia jakiegoś bajerka :D. BTW - jeżeli nikomu się nie uda mnie przekonać (:D) to zasiłka 235 watów to może dla tego proca być trochę mało co? Podobnie radiatorek z durona na którym (pasta silikonowa a nie srebrowa) durek przygrzewa 45 C. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Kupuj :) zawsze lepiej miec szybsze :lol: :lol: :lol: A tak serio jak sam piszesz ze nie potrzebujesz szybszego to nie kupuj :P Najlepiej przepij albo cos... :lol: :lol: A co do zasilacza to zalezy bo np ja mam 235 W Enlight i smiga bez problemu z tym co mam w konfigu, a przyznasz sam ze to troche pradu zre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ha jestem w tej samej sytuacji co Ty(nawet procki te same :) ). Wiesz co ja chyba dokupię sobie ramu i może na jakąś nagrywarkę starczy(jeszcze nie mam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Zbieraj tak jak ja na lepsze MoBo (czytaj EPoX 8K5A2 :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Jak już podejmiesz decyzję to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A teraz posluchaj mnie uwaznie!! Zostan przy durniu 750 podkrecisz go z lekka i na pewno Ci styknie zaoszczedzone w ten sposob pieniadze preznacz na jakis charytatywny cel - na przyklad przekaz je mi a ja sobie kupie XP-ka...bo szczerze moowiac przydalby mi sie pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A teraz posluchaj mnie uwaznie!! Zostan przy durniu 750 podkrecisz go z lekka i na pewno Ci styknie zaoszczedzone w ten sposob pieniadze preznacz na jakis charytatywny cel - na przyklad przekaz je mi a ja sobie kupie XP-ka...bo szczerze moowiac przydalby mi sie pozdro... Albo mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Zbieraj tak jak ja na lepsze MoBo (czytaj EPoX 8K5A2 :) ).No moze niekoniecznie ten Epoxik, ale ja bym dozbieral jeszcze troszeczke i kupil Gigabyte GA-7VRXP :) Super plytka, wypadla najlepiej u Toma wsrod plytek na KT333. Jesli nie chcesz czekac, to kup Shuttle AK35GT2 (tez na KT333) - dobra plytka (czytalem troche jej testow) za przyzwoita cene ok. 350-370zl. http://www.tomshardware.pl/mainboard/02q2/...0509/index.html Chociaz na Twoim miejscu i tak kupil bym tego Athlonka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 znacie to z malego ksiecia? pil by zapomniec o tym ze pije:) pojdz i przepij po to by zapomniec ze przepiles:) a zycie i tak jest piekne ja mam pentium 166MHz (sprzedam drogo jako antyk:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 BTW - jeżeli nikomu się nie uda mnie przekonać (:D) to zasiłka 235 watów to może dla tego proca być trochę mało co? Podobnie radiatorek z durona na którym (pasta silikonowa a nie srebrowa) durek przygrzewa 45 C. :roll: Te 45C masz bez oc :?: jak tak to dużo i do Athlona trzeba by zmienić radiatorek. (u mnie nie więcej jak 34-38[obciążony], chyba że lato) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 1) Jesli masz kobiete, kup jej 100 roz - efekt murowany :lol: :lol: :lol: :lol: Warto oj warto :lol: :lol: :lol: 2) Jesli nie masz kobiety (i nie szukasz) to przepij :lol: :lol: z kolegami 3) Kup sobie ladnego psa (np Syberiana) 4) Zainwestuj w paronastoletniego Fiata 126P - po tygodniu problemy z nadmiarem pieniedzy znikna a i problem z "niepotrzebnymi" upgrade`ami tez zniknie (zostana tylko te konieczne):lol: :lol: 5) Ubezpiecz pralke 6) Zrob zapasy proszku do prania 7) kup garnek Zeptera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 1) Jesli masz kobiete, kup jej 100 roz - efekt murowany :lol: :lol: :lol: :lol: Warto oj warto :lol: :lol: :lol: Popieram :D 2) Jesli nie masz kobiety (i nie szukasz) to przepij :lol: :lol: z kolegamiTu już nie popieram. Jak nie szukasz to zacznij :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 1) Jesli masz kobiete, kup jej 100 roz - efekt murowany :lol: :lol: :lol: :lol: Warto oj warto :lol: :lol: :lol: Popieram :D 2) Jesli nie masz kobiety (i nie szukasz) to przepij :lol: :lol: z kolegami Tu już nie popieram. Jak nie szukasz to zacznij :twisted: :DJestem osoba tolerancyjna, wiec punkt 2 mial sie odnosic do osob, ktore NIGDY nie beda szukac kobiety :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 2) Jesli nie masz kobiety (i nie szukasz) to przepij :lol: :lol: z kolegami Tu już nie popieram. Jak nie szukasz to zacznij :twisted: :D A ch....! Kobiety to same kłopoty tylko... Lepiej wydaj i to szybko zanim zmienisz zdanie! Sorki, nie mogłem się powstrzymac, bo niedługo minie rok a ja się jeszcze nie otrząsnąłem po ostatniej "znajomości" :-( @Uzurpator Moze zamiast procka wymien płytę i podkreć tego durnia ile sie da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Jestem osoba tolerancyjna, wiec punkt 2 mial sie odnosic do osob, ktore NIGDY nie beda szukac kobiety :lol: :lol: :lol: :lol: Hmmmmmm... W takim układzie niech wyda kasę na szukanie chłopaka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A ch....! Kobiety to same kłopoty tylko... Lepiej wydaj i to szybko zanim zmienisz zdanie! Sorki, nie mogłem się powstrzymac, bo niedługo minie rok a ja się jeszcze nie otrząsnąłem po ostatniej "znajomości" :-( Widać miałeś pecha. Wyrazy współczucia, mnie niedługo minie rok jak jestem z moją dziewczyną i wszystko jest pięknie :D A myślałem, że nie istnieją dziewczyny z którymi da sie wyżyć rok bez kłótni 8O :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ja ze swoja jestem 2 lata, ale podobno 2 i pol roku przychodzi kryzys :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jak kompa używasz do internetu to kup se PSX-a za 300zl pograsz se i bedzie fajnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...