marox66 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jak w temacie Chcialbym go zainstalowac co myslicie o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Avalon to z tego co pamietam, nowy, dopiero rozwijajacy sie interfejs graficzny Windowsa LH, wiec jak chcesz to zainstalowac nie instalujac Longhorna? Poza tym, moim zdaniem jeszcze nie warto, lepiej poczekac az bedzie to dzialac na tyle, zeby dalo sie na tym pracowanie a nie tylko popatrzec i marudzic, ze zjada 3/4 dostepnej pamieci ;) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marox66 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Wszystko to wiem Ciekawy jestem jak to dziala myslalem ze ktos juz to zbadal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 ja wlasnie sciagam 255MB(SDK zawarte), zapewnie bede musiał zrobic po instalacji reinstalke windy ale co tam jestem bardzo ciekaw jak to GUI wygląda (longhornowe) jak mi sie uda zarzuce screeny i zdam relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja to zainstalowałem wg instrukcji i nic sie nie zmieniło wszystko jest tak jak było wcześniej, moze to dlatego że miałem zainstalowany Longhorn Transformation Pack - spodziewałem sie jakiegoś efektu a tu nic. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja to zainstalowałem wg instrukcji i nic sie nie zmieniło wszystko jest tak jak było wcześniej, moze to dlatego że miałem zainstalowany Longhorn Transformation Pack - spodziewałem sie jakiegoś efektu a tu nic. :angry: 1226127[/snapback] Dali bys jakies lynki:D chcial bym sprobowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 http://download.microsoft.com/download/5/0...P%20Release.msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 1226170[/snapback] A po polsku czy po angielsku jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Tutaj jest link, zapomniałem podać :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka_c4 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 zainstalowal tego avalona ze wszystkim co bylo potrzebna teraz tylko nie wiem jak to uruchomic moze juz sie ta sztuka komus udala prosze o pomoc danke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiub1 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 No włąsnie nikomu sie nie udało,to jakas sciema.Zainstalowałem wszystkie cztery programy w podanej kolejności i odpaliłem na koncu plik ConfigureAvalonForExpressSKUs.cmd i nic sie nies tało.Moze jest jakis mózg,któremu sie udała ta sztuka???? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 jest tam installka 8mb avalon, po instalacji sa dwa pliki exe (presentation chyba i cos tam jeszcze) w katalogu c:\windows... ale po kliknieciu na nie nic sie nie dzieje mzoe dlatego ze nie zainstalowalem visual basica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) eeeeeeeee nadal nikt nie wie jak to zainstalowac i odpalic???? no dobra a o co chodzi z tym validowaniem windowsa :? Edytowane 5 Lutego 2005 przez luchuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiub1 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ten Avalon jak się okazało to niejest żaden skin longhorna do windowsaxp tylko srodowisko programistyczne za pomoca którego można robic takie bajery. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...