wierch Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Dziwna sprawa uzywam Windows Xp i mam ustawiony jezyk w panelu sterowania na polski programisty klawiature polska a w wyszukiwarce jak chce cos wpisac to polskich znaków nie ma (ó tylko dziala zamiast ly jest B) Natomiast w wordzie czy w notatniku wszystko jest w porzadku nie wiem jak to uzdrowic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Najpierw odinstaluj pozostałe języki a potem zmień przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 nie mam zainstalowanych zadnych innych jezykow w Internet explorerze tez usunalem jezyk i dalej nic . A co do wywalenia przegladarki to sie zastanawiam tylko nie wiem co teraz jest dobre ale jak mi nikt nie pomoze z tym cholerstwem to bede zmuszony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A co do wywalenia przegladarki to sie zastanawiam tylko nie wiem co teraz jest dobre 1221782[/snapback] www.firefox.pl www.opera.com/lang/pl/ www.mozilla-europe.org/pl/products/mozilla1x/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zdecydowanie popieram pomysł zmiany przeglądarki, to naprawdę robi ogromną różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 a ktora z nich umozliwia importowanie Ulubionych z Internet Explorera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 wszystkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...