Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Czy możliwe jest szukanie hostingu dla forum przez użytkowników chodzi o to czy mógłby sie popytać ? o Ewentualny hosting lub sponsoring :/ ? Tylko pytam nie bijcie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Oczywiscie ;) Jak juz kiedys wspominalem z checia przyjmiemy kazdy sprzet mocniejszy niz aktualnie posiadany tj PIV 3 GHz, 2 GB RAMu, dyski w RAIDzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Nie wiem gdzie to napisać, ale na stronie głównej nie odświerzają się najnowsze tematy z forum, widnieją te które były nowe, ale wczoraj rano :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Nie wiem gdzie to napisać, ale na stronie głównej nie odświerzają się najnowsze tematy z forum, widnieją te które były nowe, ale wczoraj rano :wink: 1229368[/snapback] Odśwież stronę i będzie wszystko git. Może to nie jest rozwiązanie problemu, ale w pewnym stopniu pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...