DJiM Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Witam !! Mam problem co do plexi , a mianowicie nie umie dostac plexi o grubości 15-20mm w okolicach Katowic. Jedynie w jedym sklepie mają coś takiego ale nie sprzedają mniej niz 1m*2: (cena 360 zł) ;( ;( . Ewentualnie cos takiego odkupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 to chyba nie tu takie ogłoszenia :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJiM Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Moim zdaniem nalezy bo to na topy do wc bo wszystko mam tylko brakuje mi topów i nie ma skad dorwac takiej plexi, a ty zaraz sie tu wku.... . Edytowane 18 Stycznia 2005 przez DJiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Pomijając fakt, ze jest to forum o chłodzeniu niekonwencjonalnym - nic dziwnego ze nie mozesz dostac takiej plexi. Zazwyczaj na sklepach mają grubosc 4mm do 1 cm max. ale 2 cm? :blink: Toż to prawie deska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Pomijając fakt, ze jest to forum o chłodzeniu niekonwencjonalnym - nic dziwnego ze nie mozesz dostac takiej plexi. Zazwyczaj na sklepach mają grubosc 4mm do 1 cm max. ale 2 cm? :blink: Toż to prawie deska :? 1223569[/snapback] u mnie w miescie moge dostac nawet 5cm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
log_out Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 U mnie moge dostać 3 mm i 5 mm a nie moge dostać 4 mm... nosz co za draństwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 na top a to nie mozesz kilku kawalkow sklejic? na jakiejs stronie widzialem artykol o tym. biezesz 2 kawalki plexy smarujesz je klejem do modeli plastikowych.(nie kropelka bo kropelka nie nadaje sie do wszystkiego ;]) musisz je umyc mydlem, i ostroznie zeby odciskow palcow nie zrobic suszysz. potem smarujesz klejem i sciskasz mocno w imadle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manczos Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Ja mieszkam na takim zad**** że żadnej dostać nie mogę :angry: Możecie podać przybliżoną cenę takiej pexi w różnych grubościach (planuje obudowę od zasilacza i Cd-romu z niej zrobić, ale nie wiem czy to opłacalny bajer…). Byłbym wdzięczny :) Edytowane 19 Stycznia 2005 przez manczos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam w klubie. Miałem (mam?) ten sam problem. W Bytomiu jesy pyroplex (http://www.plexi.bytom.pl), ale tam robia max 5mm, chociaż czasem można dostać grubszą. Z 20mm bedziesz mial duuuzy problem. Sa firmy w Chorzowie i Gliwicach, z tym ze w Gliwicach max 15mm i musisz kupic cala plyte. Mniejsza o cene... Jak to przywiezc ;) Ja swoja 20mm dorwalem, gdy kumpel poinformowal mnie, ze ktos wjechal w taki wielki ekran akustyczny przy pobliskim rondzie. Pojechalem i mimo ze posprzatane bylo bardzo solidnie to znalazlem kilka ladnych kawalkow. Poliweglan 20mm. Sprawdze jeszcze w domu adres tego sklepu w Chorzowie. Podobno tez tną na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 na top a to nie mozesz kilku kawalkow sklejic? na jakiejs stronie widzialem artykol o tym. biezesz 2 kawalki plexy smarujesz je klejem do modeli plastikowych.Mam wrażenie że o to Ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquidboy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Za kawałek 25x30 cm grubości 19 mm (wkręcali mnie, że 20 mm B) dałem 50 zł. Tak orientacyjnię podaję ile to kosztuje w detalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckie Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Dobra ja ci moge sprzedać plekse. Mam o grubości 20mm i 12mm. Jak co to pisz na priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 W castoramie :/ Są cieniutki... np tak 4mm 0,5mx1m za ~ 40zł ... Sam szukam grubszej... tylko na kawałki... Jedni robią topy z 20mm, inni z 10mm... może 10mm wystarczy... ewentualnie troche grubsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Witam ja mieszkam w Łodzi i tu jest taka mała fabryczka która ma też sklep internetowy, oto adres http://www.akces-plexi.pl/ Rozmawiałem z jednym z ich ludzi i spokojnie można sobie kupić za grosze "odpadki" o wymiarach 15 x 15 cm grubość różna od 8 do 20mm. Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2005 przez michalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...