koti Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Korzystam z konta administratora , które tworzy się przy instalowaniu windowsa. Jednak dzisiaj ktos zalozyl mi drugie konto ;/ Chcialem je skasowac , ale jak sie okazalo na komputerze musi byc przynajmniej jedno konto administratora. Tak wiec nie moge skasowac , poniewaz to prawdziwe konto Administratora jest widoczne tylko pod trybem awaryjnym. Wiem ze moge sie logowac na nie normalnie , ale wkurza mnie to klikanie dodatkowo enter przy starcie :-P Dlatego pytanie : Da się skasować to konto zalozone przez szkodnika lub czy jest jakis sposob na to aby od razu logowalo sie na konto Administrator , ktore jest tworzone przy instalowaniu wina ? Tzn. bez dodatkowego klikania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Logowanie do konta administratora>ekran logowania> 2x alt+ctrl+del Konta mozna kasować z panel sterowania>użytkownicy lub z zarządzania komputerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Dzieki wielkie , na innych forach stwierdzali po 3 dniach że się po prostu nie da. Jak bedziesz w Kłodzku mozesz sie zglosic po piwko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...