Saletra Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nowa domena dla serwisu TweakXP - Przyspieszanie i optymalizacja Windows XP. Zapraszam wszystkich na http://tweakxp.com.pl/ Jeżeli komuś strona się spodoba to chetnie rozpoczne wspolprace. Pozdrawiam Admin http://tweakxp.com.pl/ Saletra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Stronka ładnie wygląda ale poza tym niewiele ma do zaoferowania. Artykuły? To są artykuły? Powinieneś to zmienić na Porady. BTW: w tych artykułach są błędy (np zmiana ilości połączeń w SP2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saletra Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Dzięki :) Sory, pracowalem nad tymi artami sam :(. Zastrzegam sobie prago do blenduf :rolleyes: Pozdrawiam! Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Saletra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Długo się wczytuje :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saletra Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Serwer lubi lagowac. Ale jak juz dziala to jest bardzo szybki... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 To jeszcze usuń link z podpisu... Stronka ładnie wygląda ale poza tym niewiele ma do zaoferowania. Artykuły? To są artykuły? Powinieneś to zmienić na Porady. BTW: w tych artykułach są błędy (np zmiana ilości połączeń w SP2). 1224345[/snapback] Cały "artykuł" jest błędem. Sztuczka z rejestrem nie działa w normalnym sp2, działała tylko w którejś becie/rc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saletra Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Sory, jestem tu nowy - nie wiem co wy macie z tym usuwaniem tego linqa z podpisu Gdzie w ktorem arcie jest blad. Napiszcie mi - jaka nazwa artu. To ja poprawie. Nie wszyscy maja zainstalowany SP2, a nawet SP1 - znam takich... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 stronka nawet spoko, forum też niczego sobie, ale szkoda że nie otwiera się w nowym oknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie wnikajac w artykuly i zawartosc > funkcjonal poprawny, w miare dobrze skodowane, cosik mi te kolory nie leza ale to kwestia gustu (troche sie to wszystko zlewa), najwiekszy minus - masakrycznie to chodzi. Tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saletra Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Strona sponsorowana w www.skip.pl... Nawet jakbym chciał to nie mogę narzekać... Nie mam odwagi napisać do admina - No niech coś Pan zrobi z tym serwerem.... A nawet jeśli to czy jak mam za darmo to mi wypada. Chyba nie... Wejdź później to zobaczysz jak śmiga! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...