Gość on23warszawa Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 czy jezeli dany watek sie powtorzy nie lepiej odnalezc identyczny nawet sprzed kilku lat i ewentualnie do starego dokleic nowe wypowiedzi?chyba ze jest to niemozliwe badz moderotarom sie nie chce ?! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A może by tak userzy zanim założą nowy temat sprawdzą, czy podobnego już nie ma? Może jeszcze moderatorzy mają powiadamiać userów, jak ktoś odpisze w temacie przez nich założonych? Graham nie przesadzaj i uważaj, bo jeden błąd i wiesz co się stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Może coś jeszcze mamy zrobić? Wiem.. jeszcze znajdziemy ten temat, ładnie podamy i podziękujemy że mogliśmy to zrobić.. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A może by tak userzy zanim założą nowy temat sprawdzą, czy podobnego już nie ma? Może jeszcze moderatorzy mają powiadamiać userów, jak ktoś odpisze w temacie przez nich założonych? Graham nie przesadzaj i uważaj, bo jeden błąd i wiesz co się stanie... 1224328[/snapback] Crosis wiem ze na forum sa userzy mniej badz bardziej ambitni i wiem ze napewno jakis procent posiada cos takiego jak inteligencja i wola dzialania ale sa tez ignoranci ktorzy co jakis czas zaloza powtarzajacy sie topic wtedy wy moderzy powinniscie cos z tym zrobic :) Crosis musimy pogadac na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Crosis wiem ze na forum sa userzy mniej badz bardziej ambitni i wiem ze napewno jakis procent posiada cos takiego jak inteligencja i wola dzialania ale sa tez ignoranci ktorzy co jakis czas zaloza powtarzajacy sie topic wtedy wy moderzy powinniscie cos z tym zrobic :) .... 1225210[/snapback] graham, jaja sobie robisz? Spróbuj najpierw utrzymać się na forum ze trzy miesiące, a potem proponuj zmiany. A może moderatorem jeszcze chcesz zostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 etam zaraz moderatorem odrazu adminem i główno dowodzącym grupy trzymającej lejce ;) BAN HIM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 graham, jaja sobie robisz? Spróbuj najpierw utrzymać się na forum ze trzy miesiące, a potem proponuj zmiany. A może moderatorem jeszcze chcesz zostać? 1225236[/snapback] chiałby :?: przeciez chciał kiedyś i o ile dobrze pamietam dostał za to banana :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...