Skocz do zawartości
Gość on23warszawa

Powtarzajace Sie Wątki.procedura.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość on23warszawa

czy jezeli dany watek sie powtorzy nie lepiej odnalezc identyczny nawet sprzed kilku lat i ewentualnie do starego dokleic nowe wypowiedzi?chyba ze jest to niemozliwe badz moderotarom sie nie chce ?!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może by tak userzy zanim założą nowy temat sprawdzą, czy podobnego już nie ma?

Może jeszcze moderatorzy mają powiadamiać userów, jak ktoś odpisze w temacie przez nich założonych?

Graham nie przesadzaj i uważaj, bo jeden błąd i wiesz co się stanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość on23warszawa

A może by tak userzy zanim założą nowy temat sprawdzą, czy podobnego już nie ma?

Może jeszcze moderatorzy mają powiadamiać userów, jak ktoś odpisze w temacie przez nich założonych?

Graham nie przesadzaj i uważaj, bo jeden błąd i wiesz co się stanie...

1224328[/snapback]

Crosis wiem ze na forum sa userzy mniej badz bardziej ambitni i wiem ze napewno jakis procent posiada cos takiego jak inteligencja i wola dzialania ale sa tez ignoranci ktorzy co jakis czas zaloza powtarzajacy sie topic

wtedy wy moderzy powinniscie cos z tym zrobic :)

Crosis musimy pogadac na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crosis wiem ze na forum sa userzy mniej badz bardziej ambitni i wiem ze napewno jakis procent posiada cos takiego jak inteligencja i wola dzialania ale sa tez ignoranci ktorzy co jakis czas zaloza powtarzajacy sie topic

wtedy wy moderzy powinniscie cos z tym zrobic :)

....

1225210[/snapback]

graham, jaja sobie robisz? Spróbuj najpierw utrzymać się na forum ze trzy miesiące, a potem proponuj zmiany.

A może moderatorem jeszcze chcesz zostać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

graham, jaja sobie robisz? Spróbuj najpierw utrzymać się na forum ze trzy miesiące, a potem proponuj zmiany.

A może moderatorem jeszcze chcesz zostać?

1225236[/snapback]

chiałby :?: przeciez chciał kiedyś i o ile dobrze pamietam dostał za to banana :D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi