qwaczorek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Tak jak w temacie nie iwem czy pociagnie moj stary zasilacz[230w] ta grafe v9999gt Powie mi ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zależy czy masz dobrą linę... Jasne, że nie. Skołuj jakiegoś Chieftec'a 360W albo większego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Samą kartę ? Jak najbardziej, 230 wat to aż za dużo. Tylko przypadkiem nie próbuj podłączyć nic więcej, np. płyty głównej :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dzieki :D bedzie czea kompy ojca "okrasc" z pracy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie ryzykuj , jak chcesz wydac 1300 pln na karte to zainwestoj 120 w zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Czy chieftec 360w wystarczy na 100% ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 uwielbiam ludzi kupujący grafy po 1000 lub 2000 zł i starajaćych się zaoszczędzić maxymalnie na zasilaczu, ludzie opanujcie sie zasilacz jest bardzo ważną częścią komputera i na nim nie wolno oszczędzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Czyli chcesz pakować 6800GT do kompa, który działa teraz na 230W ? Co to za komp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwaczorek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Bedzie dobry nie martw sie bo praktycznie wszystko wymieniam ale nie wiedzialem jak z tym zasilaczem bo sie na tym nie znam ! Ej slyszeliscie o sklepie internetowym 1klik.pl ? Dobry jest ? Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Bedzie dzialac na twoim zasilaczu tylko nie wiem ile sekund :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Bardziej polecal bym -- > sklep.benchmark.pl lub sklep.tweak.pl lub 4speed.pl (Mam nadzieje ze nie zostanie to odebrane jako reklama) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Tak jak w temacie nie iwem czy pociagnie moj stary zasilacz[230w] ta grafe v9999gt Powie mi ktos ? 1225029[/snapback] Oczywiscie ze pociagnie tylko czy masz gasnice w Domu? :D Daje ok 5 seklund po odpaleniu :lol: A tak na serio to wez szefa 360W min. albo i nawe 420W !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Ja bym radzil cos mocniejszego od Szefa 360W, zwlaszcza ze niektozry na nie ostatnio narzekali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Bardziej polecal bym -- > sklep.benchmark.pl lub sklep.tweak.pl lub 4speed.pl (Mam nadzieje ze nie zostanie to odebrane jako reklama) 1226317[/snapback] Tak jeszcze dorzuć sirius.pl i mamy najdróższe sklepy w necie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Z tańszych to dodał bym Proline i Apollo:) Tylko nie wiem jak z serwisem, i obym nie musiał sprawdzać:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 "Garfield^" drogie ale pewne, a skoro ktos kupuje grafy po 1000 lub 2000 zł to te 30zł to mu roznicy nie robi. :wink: No chyba ze zbieral na grafe 20 lat z kieszonkowego to juz inna sprawa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 mam nadzieje ze jemu naprawde chodzi o 230W anie 230V bo kumpel ostatnio mi pokazywal zedostal 5 zasilek "230W" a to byly codegeny 300 z naklejka 230V... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 "Garfield^" drogie ale pewne, a skoro ktos kupuje grafy po 1000 lub 2000 zł to te 30zł to mu roznicy nie robi. :wink: No chyba ze zbieral na grafe 20 lat z kieszonkowego to juz inna sprawa :wink: 1227787[/snapback] No tak, ale po co kupować drożej skoro są inne tańsze sklepy i w dodatku znane na których się nie zawiedzie (np angela.pl) PS. Apollo odradzam, kupiłem u nich i się niestety przejechałem (szybka wysyłka, ale mobo używane, torebki na kable porozrywane, książeczki brudne z pasty sylikonowej), pisałem w związku z tym do nich, ale nie odpisują, w poniedziałek będe dzwonić (pierwszy raz jak dzwoniłem to koło kasał pisac do kolesia który się tym zajmuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...