DoctorPulse Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie wiem co sie stało, nie moge wogóle edytowac rejestru!!!!!!!!! jak chce wejść w rejestr wyskakuje mi błąd że ta funkcja została zobroniona przez administratora sieci!!!!!!!!!!! niech ktoś mi pomorze!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A masz uprawnienia administratora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nie pamętam wpisu w rejestrze. Sciągnij sobie ten program>> PROGRAM Tam w funkcji konfguracja systemu>ograniczena jest opcja do rejestru. I zmień tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUQu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ściągnij to: http://securityresponse.symantec.com/avcen...istry.keys.html i odpal! kiedyś miałem podobny problem (u mnie przez jakiegoś VIRA) i to pomogło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...