olo128 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam mam pentagrama freezona 120 cu i zastanawialem sie nad wymienieniem wentylatora na swiecacy ?? macie moze jakies patenty badz pomysly??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Chyba mija się to z celem. Te wentylki zakładane fabrycznie przez Pentagrama są wydajne i co najwyżej możesz je pomalować na chrom lub farbą UV. Co do założenia tam wentyla przezroczystego to jest tak: 1. trzeba zakupić wentylka. 2. wymontować łopatki z coolera pentagrama i z nowo zakupionego przezroczystego 3. zamienić wirniki i modlić się aby zadziałało. Innego sposobu podobnej wydajności w odprowadzaniu ciepła nie widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 robilem tak - i dziala - u mnie pękło fabryczne smigło od pentka... (QC80CU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ja bym bez jakiegoś wyraźnego powodu nie wymieniał takiego cichego wentylka... później problem z terkotaniem będzie albo cuś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 h ehe zawsze mozesz miec to orginalne smigielko na zapas .. mozesz to zrobic i dac goty :) he he bedzie przynajmniej na co popatrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ja nie mialem wyboru - moje sie zlamalo (samo z siebie) pozatym pentagrama cichym bym nie nazwał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denubis Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Plan jest taki : pomaluj farba uv i podswietl dioda uv lub katoda, podczas krecenia bedzie wygladalo jako-tako :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...