mkl Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Mam do was pytanie. Nie wiecie przypadkiem kiedy wyjdzie Mandrakelinux 10.2 . Jestem niecierpliwy i chciałbym ten systemik już teraz, ale się nie da. Ale może ktoś wie kiedy planują go wydać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A ma jakas rewolucja nastapic w tym wydaniu? Pewnie bedzie to w wiekszosci upgrade pakietow. Jak Ci zalezy na aktualnosci tudziez bycia na tzw. bleeding edge, to na przyklad Gentoo sobie zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Mam do was pytanie. Nie wiecie przypadkiem kiedy wyjdzie Mandrakelinux 10.2 . Jestem niecierpliwy i chciałbym ten systemik już teraz, ale się nie da. Ale może ktoś wie kiedy planują go wydać? 1228407[/snapback] A nie prosciej bylo spytac na forum stronki mandrake.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Moze masz nadzieje że nowe mandrake bedzie zupelnie jak Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...