Uzurpator Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Właśnie - w otchłaniach sieci znalazłem info o takim procku. Ma ponoć 49.9 wata mocy emisyjnej - yummm :D. Widział toto ktoś gdzieś (ciekawe czy to istnieje)? Jeżeli tak to gdzie i za ile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Właśnie - w otchłaniach sieci znalazłem info o takim procku. Ma ponoć 49.9 wata mocy emisyjnej yummm. Widział toto ktoś gdzieś (ciekawe czy to istnieje)? Jeżeli tak to gdzie i za ile. hmmmm 1700 w wersji b?? pisze slysze :P ale moze moze....:) pewnmie w polsce neidostepny i drogi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ciekaw jestem jak bedzie sie krecil hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 ciekaw jestem jak bedzie sie krecil hehehe czytalem testa na thg, ale chyba 2600=, czy siakos tak, to krecil sie calkiem calkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Tak, o tym to i ja czytałem, ale wydawało mi się, że te T-Bredy 1700+ raczej nie ukazały sie jeszcze, o ile w ogóle będą... Nie masz co liczyć, że u nas sie pokażą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Maja byc od 1800+ w gore... zapytajcie RaV'a[666] - on powie dokladnie co i jak (ma wtyki w AMD ;)). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...