paulo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 System - XP home SP2. Na liście w "dodaj lub usuń programy" wyświetlane jest dosłownie kilka programów niezależnie od sposobu sortowania. Np. gdy włączę sortowanie wg nazwy wyświetlane są tylko: 7-zip i programy na literę A. Trochę mnie to już denerwuje. Czy ktoś wie co z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jak uzyjesz innego programu to jest wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a może pokasowałeś wpisy w rejestrze w kluczu uninstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jak uzyjesz innego programu to jest wszystko? 1234840[/snapback] Nie, dalej jest to samo. a może pokasowałeś wpisy w rejestrze w kluczu uninstall 1234858[/snapback] Nic nie kasowałem, system jest czysty - ma ok. 1miesiąc, problem występuje (chyba) od samego początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Niestety problemu nie udało mi się rozwiązać. <_< Chcę odinstalować program, który nie ma swojego uninstallera, a na liście w 'dodaj lub usuń ...' oczywiście go nie ma. Znalazłem kilka programów do odinstalowywania np. MyUninstaller, Easy Uninstaller, UninstallAbility. Nigdy nie używałem tego typu programu i nie chcę nieświadomie wybrać jakiegoś dziadostwa, które zrobi sieczkę z mojego systemu. Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony uninstaller ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jeżeli program nie ma własnego uninstallera to te programy nic nie zrobią. Musi być uninstaler wpisany do" dodaj lub usun.. " zeby to działało. Jeżeli dane są w rejestrze, a tylko z powodu wczesniej opisanego problemu nie wyświetla programu to mozna dopiero uzyc programu. Ja do odinstalowywania programów używam tego bo wiem jak działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Twój program wyświetla pełną listę programów. :D Wielkie dzięki sgj. :mrgreen: BTW podczas uruchamiania wyskakuje mi coś takiego - klik. Po klinięciu OK program uruchamia sie normalnie. Edytowane 10 Lutego 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 BTW podczas uruchamiania wyskakuje mi coś takiego - 1268315[/snapback]XP home SP2? Na Home nie był testowany, ale dziwne bo na XP Pro, 2000 Pro, 98se nigdy takiego błędy nie miałem. Będe musial to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...