marek.t Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 szukałem trochę na necie ale nic nie mogłem znaleźć, do jakiego złącza jest podpięty wentyl w zasilaczu NeoTEC?? (nie chce mi się rozkręcać zasiłki :lol: ) 2 pin czy 3 pin?? chcę kupić jakiś kontroler obrotów bo zasilaczyk głośny jest :cry: , jeśli złącze jest 2 pin to tez można podłączyć kontroler?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Masz wtyczkę 2-pin, taką jak wentylki na grafikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ale bede mógł ja podłączyć do fanmate??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Powinno się dać podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 szukałem trochę na necie ale nic nie mogłem znaleźć, do jakiego złącza jest podpięty wentyl w zasilaczu NeoTEC?? (nie chce mi się rozkręcać zasiłki :lol: ) 2 pin czy 3 pin?? chcę kupić jakiś kontroler obrotów bo zasilaczyk głośny jest :cry: , jeśli złącze jest 2 pin to tez można podłączyć kontroler?? 1237907[/snapback] Wszystko na ten temat znajdziesz tutaj: http://forum.neotec.pl/viewtopic.php?t=173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...