harryt Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Poczytałem przypadkiem "Gry komputerowe" napisali tam, że gra posiada 3 duże głowne mapy i jedną mniejszą do odblokowania (z kontekstu wynika że w singlu). Wie ktoś coś o tym ? i ew. jak to zrobić ? Edytowane 8 Maja 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jestem w misji streng of brother jest motyw żeby ustawić snajpera , ustawiam go i on nie strzela do nikogo , biorę jako cel tego bosa koło tego statku i nie wiem co dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Cze, mam taki problem jak odpalam gre wywala mi taki bład: Mój komp: AthlonXP 2000+, 512DDR, Asus A7N8X-X, 80GB Baracuda, Gigabyte 9550 250@392, 400@482, Philips 107T, Neo 256(384,0Kb/s). Edytowane 13 Października 2005 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A mi sie gra graficznie wysypuje jak tylko skoncza sie filmiki tam gdzie jest ruchome menu to wyskakuja roznobrawne kwadraciki no feria barw poprostu ... w innych grach tego nie uswiadczam ;/ czyby potoki sie sypnely ? HELP! btw stery przeinstalowalem jak wczesniej mialem ten problem, na NGO drivers i wsio dzialalo coll az do dzis ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...