pirania29 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witajcie Przeczytałem FAQ , szukałem na MS SEARCH PL nie znalazłem rozwiązania problemu więc ,zapytuje sie na forum jao ostatniej deski ratunku :(:( Windows XP PRO SP2 wywala błąd taki jak w temacie , obrazuje sie to tym że najpierw zwiesza sie katalog który został otwarty najczęściej z plikami multimedialnymi typu avi mpg , później następuje zwieszka systemu i całkowity brak reakcji na działania urzytkownika :( Nie wiem co moge z tym zrobić czyzby całkowity rainstal ??:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 a może jakiś antyvir :>? + aadaware + skaner on-line :>? i potem goldmemory i prime :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A ja proponuje przelaczyc na widok klasyczny folderow, bo jak widac niektore bajery w Windows to wiecej problemow niz kozysci.. Albo zainstalowac i uzywac Total Commandera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...