gmfriend Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jestem ciekaw gdzie znalazłeś tą Belinee za 1600zł ?? 1662742[/snapback] Skąpca zamknęli czy co ? http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/60302 Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mercedes od Golfa też jest lepszy co nie oznacza, że wszyscy muszą jeździć Mercedesm. Zresztą tak się nie dzieje i całe szczeście. Z tego co widzę to nie robisz nic innego, jak tylko udowadniasz wyższość Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia. Nie jestem znawcą gawiędziarzem i nie zamierzam lansować takich czy innych technologii. Bardziej interesują mnie opinie faktycznych użytkowników niż ogólna dyskusja o wyższości... Pozdro 1662525[/snapback] Nic nie chciałem udowadniać, bo to chyba nie ma sensu, skoro nie przyjmujesz do wiadomości pewnych oczywistych faktów. Wg. Ciebie opieranie się na testach nie ma sensu- a na czym ma się człowiek opierać jak nie na opiniach fachowców? Może na opiniach zapatrzonych w swój sprzęt funboyów? Co do Golfa i Mercedesa, to niektórzy jeżdżą Tico i uważają, że jest super, tylko co z tego jak nie mają porównania do innych? A tym bardziej, że w przypadku monitorów nie ma tak znacznych różnic w cenach jak w przypadku samochodów, więc to też przykład mierny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Witam :) Podpinam sie do topicu :) Jestem wlasnie w trakcie decydowania jaki monitor LCD zakupic. Ze wzgledu na fundusze jestem ograniczony do ceny 1300 zl :( Ale wiem ze mozna cos wybrac do tej kwoty. Czy moglibyscie mi polecic jakis monitor 17" z wyjsciem DVI, taki aby byl odpowiedni do gier i do ogladania filmow ??? Jesli macie jakies sugestie to prosze o kazda porade :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Witam :) Podpinam sie do topicu :) Jestem wlasnie w trakcie decydowania jaki monitor LCD zakupic. Ze wzgledu na fundusze jestem ograniczony do ceny 1300 zl :( Ale wiem ze mozna cos wybrac do tej kwoty. Czy moglibyscie mi polecic jakis monitor 17" z wyjsciem DVI, taki aby byl odpowiedni do gier i do ogladania filmow ??? Jesli macie jakies sugestie to prosze o kazda porade :) Pozdrawiam 1663831[/snapback] TYLKO I WYŁĄCZNIE : PHILIPS!!!! http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19262 Takiej gwarancji nie ma obecnie nikt na świecie TRZY LATA- ZERO BAD PIKSELI!!! p.s. Technologia TN wystarczy do wszystkich zastosowań domowych( filmy gry) i nie słuchaj fascynatów Samsunga 173P+(cena pow 1500zł), bo jak na razie to u tej firmy nie ma żadnej gwarancji na badpiksele tylko zwykła norma klasy drugiej. a... i troche nie trafiłeś z pytaniem bo to temat o 19-stkach :wink: a w tej cenie masz tylko starutki AG Neovo F-419 z 25 ms czasem reakcji na PVA :D Edytowane 23 Września 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 p.s. Technologia TN wystarczy do wszystkich zastosowań domowych( filmy gry) i nie słuchaj fascynatów Samsunga 173P+(cena pow 1500zł), bo jak na razie to u tej firmy nie ma żadnej gwarancji na badpiksele tylko zwykła norma klasy drugiej. a... i troche nie trafiłeś z pytaniem bo to temat o 19-stkach :wink: a w tej cenie masz tylko starutki AG Neovo F-419 z 25 ms czasem reakcji na PVA :D 1664092[/snapback] Wczoraj kolejny znajomy ktorego namowiłem na 173P+ wychwalał i dziękował za dobrą radę, niestety trafił mu się uszkodzony subpiksel, poszedł do sklepu wymienili bez problemu. W 173P+ jest gwarancja na 2 tygodnie na kazdy swiecący piksel/subpiksel. Co do neovo to teraz 419 jest na TN 12ms made in LG z DVI za 1200zł , monitora nie widziałem ale słyszałem duzo pozytywnych opinii szczegolnie o tym ze nie wyskakują na nim uszkodzone piksle. http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=697&skad=skapiec Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Czy w cenie 2400zł ViewSonic VP-191B jest najlepszym 19 calowym monitorem? Jestem ciekaw waszych opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 zainteresuj sie raczej Fujitsu-Siemens P19-2 poczytaj mva.pl i forum mva.pl, tam jest ze sto razy wiecej dobrego info o monitorach niz na tweaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Według opinii a w szczególności testów przeprowadzonych przez mva.pl, wynika że najlepszym monitorkiem 19 calowym jest Fujitsu Siemens P 19-2. Co wy o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Według opinii a w szczególności testów przeprowadzonych przez mva.pl, wynika że najlepszym monitorkiem 19 calowym jest Fujitsu Siemens P 19-2. Co wy o tym sądzicie? 1682514[/snapback] na forum mva jest calkiem spory wątek o tym monitorze. Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury, czy najlepszy to nie wiem, ja zastanawiałem się nad nim jednak wybrałem NEC'a 1980 FXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...