ozzy_SC Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mam do wyboru procka z jednej lub 2 w/w serii co byscie mi mogli doradzić? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 => http://www.cpudatabase.com/ ale od niedawna wymaga rejestracji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja mam ta pierwsza i idzie mi tak jak w podpisie(2500MHZ)czyli nie jest tak zle,slyszalem ze obydwie serie sa wporzadku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 nikt tu nie jest wrozka - procki podklagaja teorii prawdopodobnienstwa w duzym stopniu - spowodowane jest to ogromna zlozonoscia struktury polprzewodnikowej. kazdy egzemplarz jest inny, odchylki sa zbyt duze aby mowic o jakiejs pewnosci przewidywania. co najwyzej mozna gdybac: a moj sie kreci tak, a znajomy wujka mojego sasiada tez ma taka serie - nic to nie daje, bo kazda sztuka kreci sie inaczej. P.S. pisal gosc, ktory przetestowal juz z kilkaset prockow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy_SC Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A czy ma na to w większym/mniejszym stopniu nr batch procka. Bo slyszałem że im bliżej rdzenia np. 0140 ma wiekszą szanse podkrecalności niż np. 0500. Ale podobno to tylko założenie teoretyczne.... <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Taka jest teoria, ale w przypadku mobili niema sensu na to liczyć. O wiele istotniejszy jest tydzień produkcji, 0408 były świetne, 0414 to porażka (to na szybko dla przykładu). Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 batch nie ma NIC do rzeczy. owszem dany tydzien miewa STATYSTYCZNIE lepsze lub gorsze wlasciwosci, ale koniecznie nalezy pamietac, ze zawsze istnieje rozrzut parametrow oparty na krzywej rozkladu statystycznego - zawsze sa srednie, lepsze i slabsze egzemplarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...