Skocz do zawartości
SuChyY

Przyrost wydajnosci...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kompa jak w podpisie...

Chce do niego dokupic 256 MB RAM poniewaz ostatnio stanialy i mozna kupic juz za 100 zl ;) Jaki bedzie przyrostr wydajnosci kompa - glownie w pracy w systemie i programach graficznych, oczywiscie gry itp tez sie licza. A moze lepiej sprzedac Seagate U5 dolozyc i kupic Maxtora albo WD ?

Chociaz bardzije interesuje mnie RAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jakby nie patrzec dobra 60 (WD albo Matrox) to wydatek 500 zl, a ile ja wezme za swoje U5 ? 200 zl ? to 300 bym musial dolozyc... hmm raczej mi top nie pasi za bardzo ;(

Prosze wiec bardziej o komentarze dotyczace przyrostu mocy 256 --> 512 MB SDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki bedzie przyrostr wydajnosci kompa - glownie w pracy w systemie i programach graficznych, oczywiscie gry itp tez sie licza.

To zalezy od tego ile RAMu pozeraja te programy graficzne, jesli duzo, to bedzie roznica, a jesli winda+p.graf. nie chca wiecej niz 256 MB to przyrost bedzie bardzo maly i w tym przypadku bardziej sie w HDD oplaca zainwestowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jakby nie patrzec dobra 60  (WD albo Matrox) to wydatek 500 zl, a ile ja wezme za swoje U5 ? 200 zl ? to 300 bym musial dolozyc... hmm raczej mi top nie pasi za bardzo ;(

Prosze wiec bardziej o komentarze dotyczace przyrostu mocy 256 --> 512 MB SDR

przyrost bedzie baardzo maly, ja radzilbym Ci zakup WD z 8mb cache

sam takiego mam i jestem bardzo zadowolony.

a 512RAM.. watpie czy w to czy robisz az tak duze projekty, zeby bylo Ci potrzebne az tyle.. (choc to zalezy od tego co miales na mysli piszac "programy graficzne" :D

bo do acdsee w zupelnosci styknie Ci 256mb ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...