Skocz do zawartości
Errorx

Chieftec 420-302 Df Czy Neotec 4200

Rekomendowane odpowiedzi

Zaznaczam ze przeczytalem przyklejone topici i uzylem szukajki. No i mam metlik w glowie. Musze cos zakupic bo ten modecom co mam to ma na lini 12V tylko 13 A :/ Boje sie o moj sprzet w zwiazku z tym. Slyszalem ze Szefy zdarzaja sie ostatnio felerne a o neotecach nie znalazlem nic zlego jak na razie. Na zasilke mam max 300 zl. Sprzet jak w podpisie + 2 HDD i 2 napedy optyczne. Bede wdzieczny za wszystkie rady.

pozdrawiam

Errorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczam ze przeczytalem przyklejone topici i uzylem szukajki. No i mam metlik w glowie. Musze cos zakupic bo ten modecom co mam to ma na lini 12V tylko 13 A :/ Boje sie o moj sprzet w zwiazku z tym. Slyszalem ze Szefy zdarzaja sie ostatnio felerne a o neotecach nie znalazlem nic zlego jak na razie. Na zasilke mam max 300 zl. Sprzet jak w podpisie + 2 HDD i 2 napedy optyczne. Bede wdzieczny za wszystkie rady.

pozdrawiam

Errorx

1245327[/snapback]

Sluchaj Chieftec nie jest taki zły kupiłem swojego i dwoch kumpli po mnie kupiło i nie ma z nimi problemow. Zasilacz cichutki u mnie napiecia jak kamien czy w stresie czy tak, a procowi dzieki niemu spadla temperatura o 3*. W pudełku zabezpieczony zasilacz, kabel do podlaczenia, srubki, instrukcja no i kupa kabli (dla jednych dobrze dla innych nie). Jedynym minusem jest to ze musisz sie zaopatrzy w przejscioke z 24 > 20pin, pozatym wpas

Moje napiecia:

12V=12,05

5V=5,10

3,3V=3,41

Takz z pamieci ci je podałem bo mam podpietego innego kompa, a maxymalne wahanie jakie widzialem to bylo 0,01V

Edytowane przez Bl4ck Sh4dow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi