Errorx Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zaznaczam ze przeczytalem przyklejone topici i uzylem szukajki. No i mam metlik w glowie. Musze cos zakupic bo ten modecom co mam to ma na lini 12V tylko 13 A :/ Boje sie o moj sprzet w zwiazku z tym. Slyszalem ze Szefy zdarzaja sie ostatnio felerne a o neotecach nie znalazlem nic zlego jak na razie. Na zasilke mam max 300 zl. Sprzet jak w podpisie + 2 HDD i 2 napedy optyczne. Bede wdzieczny za wszystkie rady. pozdrawiam Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Zaznaczam ze przeczytalem przyklejone topici i uzylem szukajki. No i mam metlik w glowie. Musze cos zakupic bo ten modecom co mam to ma na lini 12V tylko 13 A :/ Boje sie o moj sprzet w zwiazku z tym. Slyszalem ze Szefy zdarzaja sie ostatnio felerne a o neotecach nie znalazlem nic zlego jak na razie. Na zasilke mam max 300 zl. Sprzet jak w podpisie + 2 HDD i 2 napedy optyczne. Bede wdzieczny za wszystkie rady. pozdrawiam Errorx 1245327[/snapback] Sluchaj Chieftec nie jest taki zły kupiłem swojego i dwoch kumpli po mnie kupiło i nie ma z nimi problemow. Zasilacz cichutki u mnie napiecia jak kamien czy w stresie czy tak, a procowi dzieki niemu spadla temperatura o 3*. W pudełku zabezpieczony zasilacz, kabel do podlaczenia, srubki, instrukcja no i kupa kabli (dla jednych dobrze dla innych nie). Jedynym minusem jest to ze musisz sie zaopatrzy w przejscioke z 24 > 20pin, pozatym wpas Moje napiecia: 12V=12,05 5V=5,10 3,3V=3,41 Takz z pamieci ci je podałem bo mam podpietego innego kompa, a maxymalne wahanie jakie widzialem to bylo 0,01V Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Bl4ck Sh4dow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja polece Ci cos takiego wydaje mi sie ze bedzie lepszy od tego szefa :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 hmm, Tagan..., tylko boje sie ze on mi troche wnetrze budy podgrzeje- mam midi towera :/, taki troche pseudopasywny jest. A ten szef to ma tylko ( czy moze "tylko"?) 18 A na lini 12V. Moze sie jeszcze jakis uzytkownik neoteca wypowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Lepiej Tagana 380 niż NeoTECa. Tagan lepiej napięcia trzyma. Miałem oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja do 300 zł bym brał Topowera 400W :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 a ja bym bral szefa 420 sam takiego mam i sie nawet zagrzac zabardzo nie chce na moim konfigu:) pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 chieftec 420W juz jest ociupinke nie na aktualne topowe/lepsiejsze konfiguracje Topower P5 400W lub Aerocool 450W ...obydwa po niespelna 300zl a zasilaczki bardzo sympatyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dziekuje wszystkim za rady. Okazalo sie jednak ze moge neoteca lyknac duzo taniej i powiem ze nie zaluje. Nastepny pewnie bedzie jakis topower ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...