Gość seraf Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 mam ciekawie wugladjacy procek. Po wlozeniu zglasza sie jako prescot 3.2, cpuid wykrywa go jako D0, pod spodem wyglada dokladnie jak p4 o takim zegarze i stepingu lecz gorna blaszka jest gola. Nie ma ani jednego napisu. Czy komus trafilo sie cos takiego ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 To chyba normalne, bo mój też jest "goły". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 To chyba normalne, bo mój też jest "goły". 1251887[/snapback] popatrz na procka vipa. nie jest goly. ma na blaszce oznaczenia. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 pewnie o ta fote chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Tylko to jest 3.00 GHz - ja nie mam pewności co do faktu braku napisów, ale tak mi coś swita (mam zbyt skomplikowany system mocowania chłodzenia, wiec nie mam zamiaru tego sprawdzać). W kazdym razie moja seria to SL7KC Edytowane 2 Lutego 2005 przez Major Zadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 wieczorem jak mi sie zachce to sprawdze jak jest na 3.2E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 na moim 3.2 są oznaczenia z tym, ze stepping CO (seria SL7B8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 pewnie o ta fote chodzi 1252044[/snapback] tak dokladnie. u mnie jest gloa blaszka. Cpuid wykrywa prescot 3.2 steping d0. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 na moim 3.2 są oznaczenia z tym, ze stepping CO (seria SL7B8) 1252611[/snapback] Masz "stuwatowca" :blink: - i jak temperatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 przeziez chyba kazdy boxowy pentak 4 ma na goze napisa co i jak:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Masz "stuwatowca" - i jak temperatury? Nie ma tak źle...choć i nie wyśmienicie ;) Przy wyczyszczonym zalmanku temperatury wedle odczytu w speed fanie wahaja sie nastepujaco: IDLE 52-54 Stress max. 65-67 Trzeba sobie jeszcze odjąc te przeklamania abita (10-12*C), niby zgroza....ale cóż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 to z tego wychodzi że też mam 100W procek :) w idle na nieorgnialnym "boxowym" ( pisze tak bo to jakieś [ciach!]o cool-mastera ktróre z kompem kupiłem) coolerze w idle mam 50-54C w speedfan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...