Rycho Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Wiec mam taki porblem: Mam 900 screnów w rozszerzeniu BMP ( Taki gosc niezapisywał w jpg ) a na dodatek w kosmiczych rozdzielczosciach po 1000 coś na coś . O chodzi mi o to ze wiem ze istnieją takie programy ktore przerabiaja zbiór fotek na JPG i mozna zmniejszyć rozdzielczość itp... itd... . I własnie nieznalazłem takiego na necie i jakby ktos znał nazwe taekigo programy prosiłbym o podania nazwy a najlepiej linku do niego !:) . Bo naprawde nieuśmiecha mi sie przerabiać pokolei 900 fotek. Dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 AcdSee - funkcja format convert, a później resize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Darmowy IrfanView - Plik --> przetwarzanie wsadowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Darmowy IrfanView - Plik --> przetwarzanie wsadowe. 1253126[/snapback] Dobrze mówi... Irfan jest najlepszy, najprostszy i najszybszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Musisz poszukac programu, ktory pracuje w trybie Batch, jak poprzednicy napisali. Ja uzywam ACDSee32 7.0. Zaznaczasz w przegladarce obrazy, a nastepnie wybierasz Tools - Resize Images... tam ustalasz parametry i wszystko na temat. Nastepnie uzywasz opcji Tools - Convert File Format... tu wybierasz format wyjsciowy JPG... Edytowane 2 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 eh gdzie te czasy co ACDSee32 sluzylo tylko jako szybka przegladarka obrazkow, teraz sie z tego prawie photoshop zrobil =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ACDSee ewoluuje, tak jak komputery i wszystko. Uwazam, ze wersja 7.0 jest szybka... czego jakos nie poglem powiedziec o 6.x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) XnView, Brennigs (dawny SlowView), FastStone Image Viewer albo jego czesc dzialajaca samodzielnie FastStone Photo Resizer, Easy Graphic Converter http://www.stefe.webpark.pl/free-soft-link...ws/grafika.html Edytowane 3 Lutego 2005 przez stefe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...