m4r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Ostatnio zauwazylem ze pojawia sie coraz wiecej postow typu "ocencie moje forum", albo "nowa stronka", albo jeszcze inne podobne(najczesciej o komputerach). Nie pisalbym tego, gdyby nie to, ze te tematy sa z reguly pisane przez nowych uzytkownikow, ktorzy rejestruja sie tylko po to aby je zalozyc.(zaraz po tym jak ustawia w podpisie link do tych stron, chyba aby dodac pracy moderatorom ;) ). W tychze tematach prezentuja zazwyczaj umiejetnosc opanowac trudnej sztuki zainstalowania i wstepnego skonfigurowania forum BB na pelnym reklam serwerze (najczesciej lycos). Zawsze przy takim temacie pojawiaja sie slowa krytyki, i czesto po tych slowach krytyki pojawia sie klotnia (zwana czasem "darciem ryja o byle g**no". Mniejsza z tym). Moja propozycja (a wlasciwie pytanie): Czy moznaby ustawic, zeby taki biedny pokemon, ktory juz sie (nie daj Boze) zarejestruje, nie mial mozliwosci napisania pierwszych swoich slow w dziale Prezentacje? Nie wiem, moze tak: If ((user.liczba_postow <= granica) && (forum == "prezentacje")) alert('Nie masz jeszcze uprawnien aby pisac nowe teaty w tym forum.') :?: Daloby sie cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Na tym forum to większość nowych userów powinna należeć do grupy : BANNED Podwendzanie prozesorów o kilkaset megaherżów bez zmiany fajkora i sie taki dziFi, że ma niestabilny system... Wogóle nie wiem kaj się tacy rodzą. Edytowane 2 Lutego 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Niektórzy to sie rejestrują tylko po to aby zareklamować swoją stronke lub forum i to zazwyczaj jest ich pierwszy i ostatni post a co do granicy to myśle żę pojawiła by się nowa gromada userów nabijających posty po to, aby przekroczyć tą magiczną i zrobić tak jak napisałem wyżej takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 galvatron o to mi chodzi wlasnie, zeby nie bylo tych ^%reklam, ktore do niczego nie prowadza (oprocz klotni). To moze inaczej (bez postojebstwa) If ((obecnyCzas-user.dataRejestracji <= np.Miesiac) && (forum == "prezentacje")) alert('nie ma reklamowania :P') Moze jak poczeka przez miesiac, to poczyta troche inne dzialy, troche sie douczy (niepoprawny optymista ze mnie), i moze chociaz jak napisze taki topic, to bedzie typu "mam forum, ale co zrobic zeby je poprawic?" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ja tam bym sie forum "prezentacje" nie czepiał jest wystarczająco wiele innej pracy... (tak mi sie wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...