Zbynek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam Ktoś ma ich dokładny adres z ul. Krakowskiej w Krzeszowicach? Na stronie jest tylko z ul. Bronowickiej w Krakowie. Nie piszę do nich, bo mnie nie lubią, nie odpowiadają na moje maile i tym razem pewnie też nie dostanę odpowiedzi :angry: Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam Ktoś ma ich dokładny adres z ul. Krakowskiej w Krzeszowicach? Na stronie jest tylko z ul. Bronowickiej w Krakowie. Nie piszę do nich, bo mnie nie lubią, nie odpowiadają na moje maile i tym razem pewnie też nie dostanę odpowiedzi :angry: Pozdrówka 1253307[/snapback] chcesz zlozyc im osobista wizyta? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 W jakim celu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 W jakim celu?Zadowolony klient :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 W jakim celu? A dlaczego pytasz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Tylko żeby Cie policja z tą bombą nie przyłapała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Zadowolony klient :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zapewne kolejny roztrzesiony ze szczescia :P Czyzby jakies male rozjeb party ?? :D CPC kiedys moze tak skonczyc :P Edytowane 2 Lutego 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...