maclat Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zdaje sobie sprawe ze ten temat jest wybitnie off topic ale mam malo czasu wiec juz, trudno zaryzykuje.. Ok 14,15 zazdzwonil do mnie jakis automat telefoniczny z informacja ze (na stacjonarny) moj nr zostal wylosowany i wygralem bon o wartosci 1500zl do wykorzystania w jakis hotelach na MAzurach badz w Zakopanem. Jedyne co musze zrobic to zazdzwonin pod warszawski nr telefony 463 34 34 i podac 4 cyfrowy kod ktory mi ten glos podal. I teraz powiedzcie, czy na wasz gust to prawda, czy sciema na maksa i moze ostatnimi czasy modny sposob na doladowywanie komorek?? (cos mi sie obilo o uszy) prosze moderatorow o nieco tolerancji :wink: dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 skad ten twoj numer mial zostac wylosowany? podawales go gdzies? nie -> ktos chce cie zrobic w konia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 skad ten twoj numer mial zostac wylosowany? podawales go gdzies? nie -> ktos chce cie zrobic w konia.... 1258224[/snapback] nie podawalem- btw to nie moje mieszkanie :razz: ja tylko wynajmuje ale juz kiedys byla podobna sytuacja ale duuzo drobniejsza- telepizza wylosowala nasz nr i mielismy na 1 zamowienie jakas spora znizke ale to tylko dlatego ze juz kiedys z tego nru ktos zamawial pizze... wiec chyba faktycznie jakas lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dombek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 He he ja tam miałem z 2 razy oba telefoy olałem lipa na całej lini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja co o tym słyszałem. Nie wiem czy dokładnie o to się rozchodzi. Matka mówiła mi, żeby czasem nie dzwonić jk\akbyśmy taka informację dostali. Dzwonisz i jest przeprowadzana rozmowa na Twój koszt. Chyba to tak leciało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Hem hem hem... przekierowanie do szwecji? 463 34 34 + wklepane 1234 i masz numer miedzynarodowy +46 33 434 1234 Automat ci dopisze jeszcze wczesniej dwa zera i jestes zalatwiony :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Oki dzieki, wolalem sie upewnic :wink: czego to teraz nie wymysla zeby ludzi wkrecic :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 dostałem identyczny telefon ;]] miałem beke jak na drugi dzień widziałem qmpla podjaranego wygraną wycieczką ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Stary juz kazdy mial taki telefon. Do mojej matki nawet do pracy dzwonili. Ogolnie nie ma w tym zadnej sciemy, tylko ze po podliczeniu kosztow to wcale nie wychodzi tak tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 >ważna informacja !!!!!!!!!!!!! > >wyslal ta info moj kolega z TPSA wiec zakladam ze on wie o czym mowi!! > >Witam Wszystkich, > >To jest wiadomość, którą przekazala mi moja znajoma pracująca w TP S.A.,więc >nie sądzę aby byl to przeklamany kit. > >"Jeśli zadzwoni jakiś palant, że wygraleś coś w konkursie (przeważnie >ekskluzywną wycieczkę) i w dodatku poprosi o naciśnięcie klawisza 9, żeby >potwierdzić wiadomośc i jeśli to zrobisz, to jesteś uwalony po uszy w >[ciach!]ie. Lączność z tą linią kosztuje 20 funtów za minutę, poniewaz rozmowa >przekierowana jest przez Kajmany do sexlinii w Anglii. Nawet jak >natychmiastowo rzucisz sluchawką na widly, to dużo nie da, bo rozlączy cię >za 5 minut. > >Ale jeśli dasz zrobić się w balona i dasz im swoje dane to możesz już >strzelić sobie w leb, bo po następnych dwóch minutach dostaniesz >potwierdzenie, że oczywiście nic nie wygraleś. Koszt takiej rozmowy to okolo >260 funtów. > >Jedyne co można zrobić to - natychmiast po odebraniu takiej rozmowy >-rozlączyć się. I to jak najszybciej.Jeszcze jedno. Może zadzwonić ktoś >podający się za technika TP S.A.i poprosić o potwierdzenie numeru telefonu >poprzez naciśnięcie klawisza 9. > >Efekt jak powyżej. > >Problem dotyczy też komórkowców. Nigdy nie należy naciskać 9 lub 0,# lub >0,9,# w tych kombinacjach. Przeważnie numer dzwoniący to : 07090203840. > >Numer może się różnić ostatnimi 4 cyframi. Pojawia się na początku jako >nieodebrane. Nie oddzwaniać na ten numer, bo polączenie kosztuje 320 pln/min >- sexlinie w Australii. > >Ponieważ w Anglii ten proceder jest już nielegalny, to farmazony tego typu >przeniosly się do Polski. Tak więc nie gadać z kimś, kto wciska ci kit, że >coś wygraleś."Proszę o rozpowszechnienie tej informacji do swoich znajomych. > > >pozdrawiam, > >mf > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 >ważna informacja !!!!!!!!!!!!! > >wyslal ta info moj kolega z TPSA wiec zakladam ze on wie o czym mowi!! > >Witam Wszystkich, > >To jest wiadomość, którą przekazala mi moja znajoma pracująca w TP S.A.,więc >nie sądzę aby byl to przeklamany kit. > >"Jeśli zadzwoni jakiś palant, że wygraleś coś w konkursie (przeważnie >ekskluzywną wycieczkę) i w dodatku poprosi o naciśnięcie klawisza 9, żeby >potwierdzić wiadomośc i jeśli to zrobisz, to jesteś uwalony po uszy w >[ciach!]ie. Lączność z tą linią kosztuje 20 funtów za minutę, poniewaz rozmowa >przekierowana jest przez Kajmany do sexlinii w Anglii. Nawet jak >natychmiastowo rzucisz sluchawką na widly, to dużo nie da, bo rozlączy cię >za 5 minut. > >Ale jeśli dasz zrobić się w balona i dasz im swoje dane to możesz już >strzelić sobie w leb, bo po następnych dwóch minutach dostaniesz >potwierdzenie, że oczywiście nic nie wygraleś. Koszt takiej rozmowy to okolo >260 funtów. > >Jedyne co można zrobić to - natychmiast po odebraniu takiej rozmowy >-rozlączyć się. I to jak najszybciej.Jeszcze jedno. Może zadzwonić ktoś >podający się za technika TP S.A.i poprosić o potwierdzenie numeru telefonu >poprzez naciśnięcie klawisza 9. > >Efekt jak powyżej. > >Problem dotyczy też komórkowców. Nigdy nie należy naciskać 9 lub 0,# lub >0,9,# w tych kombinacjach. Przeważnie numer dzwoniący to : 07090203840. > >Numer może się różnić ostatnimi 4 cyframi. Pojawia się na początku jako >nieodebrane. Nie oddzwaniać na ten numer, bo polączenie kosztuje 320 pln/min >- sexlinie w Australii. > >Ponieważ w Anglii ten proceder jest już nielegalny, to farmazony tego typu >przeniosly się do Polski. Tak więc nie gadać z kimś, kto wciska ci kit, że >coś wygraleś."Proszę o rozpowszechnienie tej informacji do swoich znajomych. > > >pozdrawiam, > >mf > 1259444[/snapback] AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no juz nie wytrzymam ! Mozecie sie z tym opanowac !? Bylo na forum milion razy, rozsylaja to mailem, przez gg no wszedzie, gdzie tylko uda sie upchnac. Jeszcze raz zobacze tego lola, to wywalam kompa za okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...