Skocz do zawartości
CavV6

Jak Oglądać Filmy Na Monitorze Nr2 (niedomyślnym)?

Rekomendowane odpowiedzi

Eloł!

Zwracam się z całkowicie głupim pytaniem - mam stary monitorek 19" i chciałbym na nim oglądać filmy z łóżka :lol:

Monitor standardowy (LCD) podłączam na DVI, stary - standardowo. LCD jest monitorem głównym, tak też na CRT przy oglądaniu filmu w trybie klonowania widać tylko napisy i czarne tło. Jak to ustwaić - sterowniki grafy czy gdzieś indziej? Do oglądania używam najnowszego SubEdita.

Wielki browar dla pomocnych! :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie używam żadnego ffdshow do napisów - wszystko pięknie śmiga na zwykłych kodekach.

właściwości: ekran >> ustawienia >> zaawansowane >> nakładka >> opcje trybu teatralnego >> zaznaczasz "To samo na wszystkich". I git ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie używam żadnego ffdshow do napisów - wszystko pięknie śmiga na zwykłych kodekach.

właściwości: ekran >> ustawienia >> zaawansowane >> nakładka >> opcje trybu teatralnego >> zaznaczasz "To samo na wszystkich". I git ;)

1260878[/snapback]

I co zrobisz, jak twoja luba czy zechce oglądać film a tu posiedzeć w necie? Po to właśnie jest tryb pełnoekranowy - a jakiś kodeków musisz używać, więc czemu nie ffdshow? To jakiś wstyd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co zrobisz, jak twoja luba czy zechce oglądać film a tu posiedzeć w necie? Po to właśnie jest tryb pełnoekranowy - a jakiś kodeków musisz używać, więc czemu nie ffdshow? To jakiś wstyd?

1260899[/snapback]

a ja troche nie na temat : "Prince of Persia: WoW - av 28fps @ max detal / 1280x1024" jak to zbenchmarkowales ?:D bo ja tez chce ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi