CavV6 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Eloł! Zwracam się z całkowicie głupim pytaniem - mam stary monitorek 19" i chciałbym na nim oglądać filmy z łóżka :lol: Monitor standardowy (LCD) podłączam na DVI, stary - standardowo. LCD jest monitorem głównym, tak też na CRT przy oglądaniu filmu w trybie klonowania widać tylko napisy i czarne tło. Jak to ustwaić - sterowniki grafy czy gdzieś indziej? Do oglądania używam najnowszego SubEdita. Wielki browar dla pomocnych! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 I jak w Radeonie ustawić tryb klonowania monitora, bo nie widzę za bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Cały czas czekam, czrmu nikt nie ce mi pomóc!? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Wchodzisz w ustawienia nakładki i wybierasz dla monitora pomocniczego tryb pełnoekranowy. I powinno być dobrze - co najwyżej będziesz musiał uzywac ffdshow do nakładania napisów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja nie używam żadnego ffdshow do napisów - wszystko pięknie śmiga na zwykłych kodekach. właściwości: ekran >> ustawienia >> zaawansowane >> nakładka >> opcje trybu teatralnego >> zaznaczasz "To samo na wszystkich". I git ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja nie używam żadnego ffdshow do napisów - wszystko pięknie śmiga na zwykłych kodekach. właściwości: ekran >> ustawienia >> zaawansowane >> nakładka >> opcje trybu teatralnego >> zaznaczasz "To samo na wszystkich". I git ;) 1260878[/snapback] I co zrobisz, jak twoja luba czy zechce oglądać film a tu posiedzeć w necie? Po to właśnie jest tryb pełnoekranowy - a jakiś kodeków musisz używać, więc czemu nie ffdshow? To jakiś wstyd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 I co zrobisz, jak twoja luba czy zechce oglądać film a tu posiedzeć w necie? Po to właśnie jest tryb pełnoekranowy - a jakiś kodeków musisz używać, więc czemu nie ffdshow? To jakiś wstyd? 1260899[/snapback] a ja troche nie na temat : "Prince of Persia: WoW - av 28fps @ max detal / 1280x1024" jak to zbenchmarkowales ?:D bo ja tez chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 a ja troche nie na temat : "Prince of Persia: WoW - av 28fps @ max detal / 1280x1024" jak to zbenchmarkowales ?:D bo ja tez chce ;] 1260984[/snapback] Może FRAPS'em? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Może FRAPS'em? 1261021[/snapback] Ha! I tu mnie macie! Zajefajny programik! Dodatkowo robi ładne AVIki i śliczne screenshoty, np z FPSami, jak te tutaj (moje na dole): lub link do postu: lookać na strone 12 na dole.. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...