Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 juz za pare dni za dni pare :D windows wyleci z dysku przez okno :D niedlugo wybieram sie do cafejki (modemy suxx) zeby sciagnac wineX(hyba tak to sie nazywalo wkazdym razie wine z obslugo directX) ten topic (jako ostatni zreszta) pisze z explrera ale joz niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 i prawidłowo :), pierwsza pruba nuklearna powiina byc przeprowadzona na majkrosofcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehehe masz racje ten post jest juz z mozilli :D spoko przeglondareczka forum mi szypciej dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 hehehe masz racje ten post jest juz z mozilli :D spoko przeglondareczka forum mi szypciej dziala :DHe, powinieneś obejrzeć Opere - odpala się w sekundę - Mozilla u mnie około 5. A dalej jest już tylko szybciej :) WineX może Cię trochę rozczarowac... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dlaczego winex moze mnie rozczarowac jest az taki zly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dlaczego winex moze mnie rozczarowac jest az taki zly??Po prostu nie wszystko chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 odbiegajac od tematu masz swietne polaczenie P2 i gf4 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 heh kurczesz :) chyba tez wykonam taki manewr :) mam juz dosyc wszystkich wind :x Z linuxa korzystam od czasu do czasu, ale czuje, ze to sie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 W strefie softu nie bardzo sie orientuje. On chce linuxa+xwindows ? Jaki jest teraz najnowszy system operacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 szukam wine'a dla jadra 686 te 386 ni <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie chca dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Jednak dos-a 6.22 nic nie przebije ! nigdy zadnego zwisu! Wszystko chodziło! Bez zbędnych fajerwerków graficznych! Wszystko widoczne od razu czarno na białym! Ach... to były czasy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 ale jaja ludzie zaczynaja wywalac windowsy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moj juz wylecial ale nie na zbity pysk tak jak chcialem :) qumpel stal za oknem i go zlapal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 [win98se + win XP + slackware 8.1]Niedlugo chyba tez bede mial taki tandem :) slack juz lezy obok i czeka, winXP jeszcze tylko braknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...