djtomas Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam. Pytanie jak w temacie. Zamocowałem go na GPU ale coś czuję że nie wybrałem najlepszej opcji. Śrubkę włożyłem łebkiem od spodu GPU następnie nakręciłem z drugiej strony (od strony GPU) taką sześciokątną nakrętkę (podłużną) a następnie z drugiej strony tej nakrętki wkręciłem drugą śrubę na której jest blok i sprężynka. Ale wydaje mi się że albo mocowanie jest do du** albo ja je źle zamocowałem... proszę jakiegoś usera lite v3 albo kogoś kto miał go o pomoc POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ale dostales takie dlugie 5cm sruby? wkladasz je od spodu tak zeby lepek byl z 2 strony gpu, potem nakladasz na to blok sprezynki i nakretki i dokrecasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 proszę jakiegoś usera lite v3 albo kogoś kto miał go o pomoc POzdr. 1267680[/snapback] Daj mi maila to Ci prześlę instrukcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Nie wiem czy Ci to cos pomoze, bo zapinka pod 6800 wyglada troche inaczej. Tak to w kazdym razie wyglada u mnie. Zasada taka sama tylko srubki inne i 2 wiecej: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 właśnie tak zamontowałem jak na tym 6800 POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Daj mi maila to Ci prześlę instrukcję. 1267941[/snapback] bardzo będę wdzięczny za instrukcje POzdr. Edytowane 25 Listopada 2012 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) bardzo będę wdzięczny za instrukcje POzdr. 1269291[/snapback] Poszło. p.s. Subvoice podaj maila to też Ci wyślę, bo w.g. producenta to powinno być ciut inaczej. Edytowane 25 Listopada 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 nie doszło :( POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...