MieczySław Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Sprzedaję komputer wraz systemem win98 i chciałbym zmienić uzytkownika wpisanego w system z Iksinski na Igrekowski. Zapomniałem gdzie się to zmienia. Proszę o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Taki wstyd. Niewiem jak się tam dostać i jak to zrobić. Prosze Ps. Może kiepsko ale naprawdę szukałem Edytowane 10 Lutego 2005 przez MieczySław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 pasek start-> uruchom i wpisz regedit. Pote, tylko znajdź właściwy klucz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Dziękuję Alem ciemny jak tabaka. Zrobiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...