qbass Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A wiec czy jest mozliwosc wysłania smsa do uzytkownikasieci idea na okreslony czas?? np. Gdy mamy godzine 13 chce by sms doszedł na godzine 14 Szukałem troche ale nic nie znalazłem. Moze sa do tego jakies programy czy cos w tym stylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nie wiem czy w gg (sms express) nie ma czegoś takiego, nigdy nie testowałem, ale jest tam opcja jakaś do sutawiania czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 W GG jest tak mozliwosc, ale teraz to chyba nie dziala poprawnie. Jeszcze kiedys, jak nie trzeba bylo wpisaywac tych durnych wyrazow z ramki, aby wyslac sms'a to nei bylo problemu, zeby byl on dostarczony w pozniejszym terminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arriva Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 podobno jest taka mozliwosc ale przez bramke plusa musisz sie zarejestrowac na miastoplusa poprzez wysłąnie sms z komórki z sieci plusa gsm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 eraomnix.pl - jest ciach!iana, ma błedy i się sypie ale można wysyłać na wszystkie sieci i o określonym czasie (oczywiście płatna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) sproboje z pokombinowac z miastemplusa , na ere nie chce mi sie wydawac kasy... EDIT: Miasto plusa i wszystko jasne ;] wielkie dzieki za Pomoc Edytowane 11 Lutego 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 W GG jest tak mozliwosc, ale teraz to chyba nie dziala poprawnie. Jeszcze kiedys, jak nie trzeba bylo wpisaywac tych durnych wyrazow z ramki, aby wyslac sms'a to nei bylo problemu, zeby byl on dostarczony w pozniejszym terminie. 1270972[/snapback] To nie jest wcale takie durne. To chroni przed botami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Przeciez sa boty ktore nawet czytac umia :]] Najsmieszniejsze za 90% osob w ogole nie ma pojecia czemu sie pisze te wygrazy (a jak im sie wydaja ze wiedza to im sie zle wydjae - ja np. slyszalem ze to reklama :]]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...