Kamil(ek) Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Mam płytkę z windowsem xp, na kompie także mam zainstalowanego xp'eka, co mam zrobić żęby przy instalacji (powtórnej) systemu odrazu sformatować dysk C: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongarm Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Normalnie rozpocznij instalacje, bedziesz mial opcje sformatowania kazdej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil(ek) Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 jest mały problem, bo jak wkaładam płytkę z winxp, to pokazuje sie komunkat że na dysku jest nowsza wersja sytemu i nie mozna kontynuować ;( co zrobić, z płyty chyba nie mozna tego odpalić ;?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 NIe wkładaj tej plyty przy uruchomionym systemie tylko uruchom z niej komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...