djtomas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam! Mam Abita NF7-S i głośniki Creative Cambridge SoundWorks 5.1 po podłączeniu głośników do MOBO, zainstalowaniu sterowników nvidii 5.10 oraz ustawieniu w NV mixerze systemu 5.1 grają tylne kanały? Jak sprawdzić czy działają? Jak można sprawdzić tylne kanały? POzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 SZUKAJ!!! Było wiele razy. Test działa? Bo z twojej wypowiedzi to trudno wywnioskować. Jeśli nie działa tylko w winampie to klikasz opcje=>preferences=>output=>klikasz na DirectSound i jako urządzenie wyjściowe wybierasz NVIDIA nForce. Możesz też zaznaczyć akcelerację sprzętową. Robisz Apply i powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Nie to nie chodzi o tę akcelerację sprzętową Dźwięku nie ma wogóle w tylnych speakerach ! POzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Zerknij w manual czy zworki (takie między PCI) są dobrze ustawione, któras tam odpowiada zą dzwięk i może wypadłą albo coś. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 W nvmixerze czy jak się to nazywało, nie pamiętam dokładnie ustaw klonowanie dla tylnych głośników ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 W nvmixerze czy jak się to nazywało, nie pamiętam dokładnie ustaw klonowanie dla tylnych głośników ;) 1274631[/snapback] nie chcę klonowania w grach 5.1 ! wyobraź sobie to w grach z dźwiękiem 5.1 :-| POzdr. PS. A to ze zworkami to zaraz poszukam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) zworki są OK zamieniłem wtyczki Subwoofera z Rearem (tak aby były źle, czyli pomarańczowa do czarnego gniazda, a czarna do pomarańczowego) i teraz działa :blink: :lol: jak rozwiązać ten problem ? POzdr. Edytowane 13 Lutego 2005 przez djtomas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 hehe Ja tak miałem na Audigy, tylko tam kanały były zamienione, ale grały. Trzeba było kolorami zamienić. I pomyśleć że i karta i głośniki to był Creative:P Sprawdź czy teraz nie masz zaminionych kanałów, jak jest Ok to zostaw i daj sobie spokuj:) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 wszystko teraz jest OK kanały wporzo :) ale dziwi mnie to :lol: POzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 powiedzial bym ze to normalne ... tez tak mialem na moich glosnikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...