WOJTEK 1974 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 witam wszystkich prosze o rade i pomoc od bardziej doświadczonych odemnie mam procek amd barton 3200xp fsb 400 mnożnik odblokowany aktualnie ustawienie jest 11,5x200 daje to wynik 2300mhz napiecie 1.675 ale gdy dzwignę mnożnik na 12 x 200 i napięcie 1.725 daje to 2400 mhz kompa zaczyna sie dziwnie zachowywać już tłumacze nie mam żadnych zawieszeń ani nie musze resetować biosu z płyty (epox 8rda3+) tylko normalnie przy użyciu 100% procesora komputer się wyłancza temperatura w stresie max 50 stopniC zasilacz to chiftek 460W i co wy o tym sądzicie? PRZY WYŻSZSZYM NAPIĘCIU TO SAMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 A czy to ma być extreme?? chyba pomyliłeś kategorie!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEK 1974 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 tego procka mam zamiar kręcić wyżej telko nie wiem dlaczego tak się dzieje jak na ten model to jest extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 człowieku, post powinien być w dziale Platforma AMD a nie tu, jak narazie nic nie osiągnąłeś ponad normę, jeśli wszyscy by tak myśleli to było by tu mnóstwo mało wartościowych i nic nie wnoszących topiców... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEK 1974 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ale gdy jest podkręcony do 2500mhz to jest to samo a ja dalej twierdze że to jest bardzo dużo jak na ten procesor CZŁOWIEKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 duzo to i moze ma Power by AMD bo ma 3 GHz :P, 2.5 Ghz to robie ja i sie niczym nie chwale bo to nie rewelka (chociaz mam zwyklego bartka i tak jest bdb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 2.5 to ja robie na torciku 2000+ :) więc nie przesadzajmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 2.5 to ja robie na torciku 2000+ :) więc nie przesadzajmy 1277363[/snapback] dlatego mowie, 2500 (chyba ze to jest celek 333A :P)to nie zadna rewelka, powyzej 2900 to juz tak, prawie kazdy mobil zrobi tobie 2500-2600 wiec po co tak kozaczyc, jak bys mial tyle rok, albo poltora roku temu to moze i bym sie zachwycil twoim mizernym na te czasy rezultatem tak wogole to ostatnio coraz wiecej osob zaklada na extremalnym topici bo w normalnych dzialach(amd & intel) nikt by na nich nie zwrocil pewnie uwagi :D, a tak maja swoje 5 min ;) (bluzgania :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Przeniesiony z extremalnego podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...