Skocz do zawartości
szogo

Do posiadaczy Gainward GF3 Ti 200

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy wymienionej wyzej karty...mianowicie wiadome ze nvidia z dobrej jakosci wyjscia TV nie slynie ale czy wyjscie TV na tej karcie jest rowniez slabe? czy barczo slabe? a moze jest takie w miare;) Z gory wszystkim dizekuje za opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

jaki masz monitor - bo te Gainwardy GF3 Ti200 na duzych monitorach np 19" i wiekszych maja nie najlepszy obraz :x - ostatnio spotkalem sie z tym przy GF4 Ti 4200 Gainwarda

a skoro bedziesz sie przesiadal z ATI to mozesz przerzyc szok przy wiekszych rozdzielczosciach 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy wymienionej wyzej karty...mianowicie wiadome ze nvidia z dobrej jakosci wyjscia TV nie slynie ale czy wyjscie TV na tej karcie jest rowniez slabe? czy barczo slabe? a moze jest takie w miare;) Z gory wszystkim dizekuje za opinie.

oj bylo to nie raz na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile pamietam 2 serie wyszly.. 1 na chrontelu .. 2 na philipsie ... trafila mi sie ta na philipsie... powiem tak... choc nie mialem okazji zobaczyc jak ten chrontel sie spisuje.. to obraz jest b. ladny .. overscan (bez ramki) i zywe kolory... o wiele ladniejszy niz na chrontelach monotowanych w gf2mx (bo taki kiedys mialem) ... a po podlaczeniu pod SVHS to wogole miodzio... porownal bym do jakosci tego co daje radek8500... ot takie moje subiektywne odczucia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Benek nie nie..moj monitor to TYLKo 15 a dwa to sie przesiadlem jush z ATi na .......s3:Pprzejsciowo;) a mi tylko chdozi o obraz z wysjcia Tv bo filmy czesto ogladam na telewizorze.

Sam często oglądam filmy na telewizorze i musze powiedzieć, że jakość obrazu z wyjścia TV jest naprawde dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile pamietam 2 serie wyszly.. 1 na chrontelu .. 2 na philipsie ... trafila mi sie ta na philipsie... powiem tak... choc nie mialem okazji zobaczyc jak ten chrontel sie spisuje..  to obraz jest b. ladny .. overscan (bez ramki) i zywe kolory... o wiele ladniejszy niz na chrontelach monotowanych w gf2mx (bo taki kiedys mialem) ... a po podlaczeniu pod SVHS to wogole miodzio... porownal bym do jakosci tego co daje radek8500...  ot takie moje subiektywne odczucia ;)

A nie wierz moze jaki uklad jest obecnie montowany? czy po prostu jaki sie trafi taki bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...