szogo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam pytanie do posiadaczy wymienionej wyzej karty...mianowicie wiadome ze nvidia z dobrej jakosci wyjscia TV nie slynie ale czy wyjscie TV na tej karcie jest rowniez slabe? czy barczo slabe? a moze jest takie w miare;) Z gory wszystkim dizekuje za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 OT jaki masz monitor - bo te Gainwardy GF3 Ti200 na duzych monitorach np 19" i wiekszych maja nie najlepszy obraz :x - ostatnio spotkalem sie z tym przy GF4 Ti 4200 Gainwarda a skoro bedziesz sie przesiadal z ATI to mozesz przerzyc szok przy wiekszych rozdzielczosciach 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam pytanie do posiadaczy wymienionej wyzej karty...mianowicie wiadome ze nvidia z dobrej jakosci wyjscia TV nie slynie ale czy wyjscie TV na tej karcie jest rowniez slabe? czy barczo slabe? a moze jest takie w miare;) Z gory wszystkim dizekuje za opinie.oj bylo to nie raz na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A ja zeby nie przedluzac powiem ze raczej nienajlepiej... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Benek nie nie..moj monitor to TYLKo 15 a dwa to sie przesiadlem jush z ATi na .......s3:Pprzejsciowo;) a mi tylko chdozi o obraz z wysjcia Tv bo filmy czesto ogladam na telewizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 o ile pamietam 2 serie wyszly.. 1 na chrontelu .. 2 na philipsie ... trafila mi sie ta na philipsie... powiem tak... choc nie mialem okazji zobaczyc jak ten chrontel sie spisuje.. to obraz jest b. ladny .. overscan (bez ramki) i zywe kolory... o wiele ladniejszy niz na chrontelach monotowanych w gf2mx (bo taki kiedys mialem) ... a po podlaczeniu pod SVHS to wogole miodzio... porownal bym do jakosci tego co daje radek8500... ot takie moje subiektywne odczucia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Benek nie nie..moj monitor to TYLKo 15 a dwa to sie przesiadlem jush z ATi na .......s3:Pprzejsciowo;) a mi tylko chdozi o obraz z wysjcia Tv bo filmy czesto ogladam na telewizorze. Sam często oglądam filmy na telewizorze i musze powiedzieć, że jakość obrazu z wyjścia TV jest naprawde dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 o ile pamietam 2 serie wyszly.. 1 na chrontelu .. 2 na philipsie ... trafila mi sie ta na philipsie... powiem tak... choc nie mialem okazji zobaczyc jak ten chrontel sie spisuje.. to obraz jest b. ladny .. overscan (bez ramki) i zywe kolory... o wiele ladniejszy niz na chrontelach monotowanych w gf2mx (bo taki kiedys mialem) ... a po podlaczeniu pod SVHS to wogole miodzio... porownal bym do jakosci tego co daje radek8500... ot takie moje subiektywne odczucia ;) A nie wierz moze jaki uklad jest obecnie montowany? czy po prostu jaki sie trafi taki bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ostatnia seria jak wyszla (dotarla do Polskii) byla tylko na philpsie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...