djtomas Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam! Wie ktoś coś o tych zasiłkach? Podobno nie są najgorsze (tak za granicą głoszą) :) Mile widziane opinie :) I jeszcze jedno pytanie do użytkowników Enermaxów... czy bardzo uciążliwy jest ten mały wentyl w Coolergiantach ? POzdr. PS. Czy to prawda że: BeQuiet = Topower = Tagan = OCZ = Revoltec Chromus II = Aerocool ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Akasa- imho porządny zasilacz i w niezgorszej cenie Hiper - nie wiem bo nie miałęm z tego co wiem - no i to oczywiśte to Topower=Tagan ale na pewno nie równa się BeQuiet ani AeroCool, a jak inne to nie wiem Ten ostatni nie ma PFC ! a ja biore chyba tagana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Piszę na temat tego Hipera z mojego podpisu. plusy: - niezłe wykonanie - niska cena wady: -głośny (dlatego arctica dostał) -wysokie napięcie na linii 12V Podsumowując wybór budżetowy. :? 1279472[/snapback] Modele takie jak mój z podpisu ponoć robione są przez Toppowera, ale jeśli chodzi o napięcie na linii 12V to :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ta AKASA uzyskała spko wynik w teście PcLaba: http://pclab.pl/art13974.html różnice na liniach: +5V 0,01V +12V 0,02V Imponujący wynik :) POzdr. PS. Cena też nie poraża - 290zł no i dwie linie +12V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Ja mam akase 400W i jestem zadowolony . Jak chesz kupic ,to nawet sie nie zastanawiaj Edytowane 17 Lutego 2005 przez Gumis7777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Porownajcie te dwie fotki: a konkretnie naklejki. Jesli zasilacze nie sa z tego samego zrodla, to same naklejki - na pewno ;). Swoja droga, gdybym dzis kupowal zasilacz, wzialbym tego Revolteca, odczepiane kable to swietny patent. Edytowane 18 Lutego 2005 przez yahve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 taaa bardzo podobne naklejki ... sa czarne i maja zaokraglone rogi tabelki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 taaa bardzo podobne naklejki ... sa czarne i maja zaokraglone rogi tabelki :lol: 1283297[/snapback] OCZ, Tagana, Revolteca, BeQuiet robi Topower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...