zenobiuszek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 krótko LG DVD+-R/RW DL (GSA-4163B) czy NEC DVD+-R/RW DL (ND-3520A) z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 krótko LG DVD+-R/RW DL (GSA-4163B) czy NEC DVD+-R/RW DL (ND-3520A) z góry dzieki 1279399[/snapback] Benq lun Nec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 LG DVD+-R/RW DL (GSA-4163B) A tak wogóle to jaka jest cena tych nagrywarek DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Różnica w cenie jest. LG jest droższe. Ja bym Ci polecił Neca. Sam do wczoraj nie byłem przekonany. Ale nagrywarka bardzo dobrze się sprawuj. Nagrałem na niej kilka płytek, wszystko ok. Ma od LG krótszy czas dostepu do CD/DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenx Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Polecam Neca .Bardzo stabilna nagywarka. Czasami ma problem z odczytem(przy porysowanych mocno płytach). Nagrywa wszystko w bardzo dobrej jakosci nawet na płytach za 1 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nagrywa wszystko w bardzo dobrej jakosci nawet na płytach za 1 zł . 1279565[/snapback] taaaa ? to nagraj niebieskiego BluePopa DVD+R ;) a potem zmierz poziom błędów Tak czy siak mam porównanie z Liteona 1653s z 3500A neca Płyty palone na NEC x6 czy x8 - charakteryzują się podobnym poziomem błędów co palone na Litku x4 (przy wyższych prędkościach na litku wzrasta stopa błędów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 rownież nec sam nie mam ale kolega niedawno kupił i zero problemów ngraliśmy już kilkanaście płytek i nie było żadnego problemu, na temat LG się nie wypowiadam bo nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 krótko LG DVD+-R/RW DL (GSA-4163B) czy NEC DVD+-R/RW DL (ND-3520A) z góry dzieki 1279399[/snapback] Zajżyj na to forum może ci coś pomoże. Ja polecam NEC'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 (edytowane) Ja również polecam Neca... Edytowane 16 Lutego 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...